Cautare

61514 de rezultate pentru "accident rutier danila autorii din vicovu de sus" (6.17 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Presedintele Bancii Comerciale Romane, Nicolae Danila, a previzionat pentru sfarsitul acestui an un curs al euro egal cu 3,4 lei. Danila se asteapta la fluctuatii in ambele sensuri ale cursului si are in vedere interventii ale BNR pentru sustinerea cotatiilor euro pana spre nivelul de 3,6 lei.
Corina Danila a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna. Ea a fost executata silit de banca pentru ca nu si-a platit ratele. Intre timp, s-a si mutat din vila.
Actualul director al Camerei Agricole, Gheorghe Danila a fost pus in functie ilegal de consilierii judeteni.
Sistemul bancar romanesc va avea o crestere sustinuta si dupa integrare, datorita atat cresterii investitiilor din partea bancilor existente, cat si intrarii unor operatori noi pe piata. In plus, intensificarea concurentei la nivelul UE ii va determina pe bancherii din tara sa reduca din marjele de dobanda.
Garantarea integrala a depozitelor ar putea sa previna plecarea unor fonduri importante din depozitele bancare, la fel cum tari care au luat aceasta masura au atras resurse din statele limitrofe, a declarat, marti, Nicolae Danila, fostul pretedinte al BCR.
Dobanzile pentru creditele in lei se vor incadra intre 14 si 20% pe an pana la sfarsitul anului, a afirmat ieri presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila. “S-a creat deja o tendinta, iar pana la sfarsitul anului ne vom misca pe aceasta zona, de 14-20%.
vorbe.ru :INTERVIU cu proprietarul BMW-ului cu cristale Swarovski din Chisinau: Singur am facut-o, acasa - VIDEO, FOTO BMW-ul plin de cristale Swarovski a defilat azi in centrul Chisinaului.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal:
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare. ... - Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
google-analytics.com