Cautare

5245 de rezultate pentru "accident tauti magheraus15 decembrie" (4.08 secunde)
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
In ultimele zile s-au activat, din nou, tot felul de impostori si propagandisti mercenari care repeta cu obstinatie neadevaruri, fapte inventate si calomnii la adresa Revolutiei Romane si a celor ce si-au asumat, in Decembrie 1989, atat riscuri cat si raspunderi .
Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia convocata pentru data de 18 noiembrie/1 decembrie 1918, a fost considerata de contemporani decisiva pentru unitatea nationala a tuturor romanilor.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
Anul acesta, la numai cateva zile dupa aniversarea sa - artistul fiind nascut pe 8 decembrie, ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National.
"18 decembrie - Tripla sarbatoare care celebreaza toleranta si multiculturalitatea:
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews: ... Anuntul privind solicitarea interventiei militare a URSS a fost facut la TVR, pe 23 decembrie, la ora 10:30 dimineata.
Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
Conform situatiei furnizate d-lui Ciuvica, care se refera numai la sectorul bugetar, cresterea numarului de posturi ocupate, in perioada 2006-2008, a fost de 160.173, si nu 123.337 asa cum sustine GIP, care compara incorect datele de la 31 decembrie 2008 la cele din 31 decembrie 2006 in loc sa faca raportarea 31 decembrie 2008 la 31 decembrie 2005.
Primaria, prin intermediul Directiei de Asistenta Sociala, a pus la punct un program care prevede organizarea de petreceri pe toata perioada lunii decembrie. ... La inceputul lunii decembrie, Liga Pensionarilor gorjeni va beneficia gratuit de doua autocare pentru o deplasare la Alba Iulia.
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia adopta Rezolutiunea care confintea unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania, creandu-se astfel pentru prima data Ramania, asa cum o cunoastem noi astazi. 1 decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, potrivit Constitutieidin 1991, articolul 12, alineatul 2.
BANAT In intervalul 31 decembrie - 06 ianuarie, temperatura aerului va avea o tendinta de crestere, apoi incepand din 07 ianuarie vremea va intra intr-un proces de racire usoara.
Iata cum va fi vremea in intervalul 20 noiembrie - 3 decembrie, in fiecare regiune a tarii:
Cazul procurorului general Lazar si denaturarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989 Intrebare: - Ati scris pe pagina dv de Facebook despre denaturarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989, de catre procurorul general Augustin Lazar, in calitate de reprezentant al Ministerului Public.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
google-analytics.com