Cautare

4654 de rezultate pentru "accident spania 30 07 2010" (6.31 secunde)
In prezent au loc consultari intre Romania si Spania pentru simplificarea accesului muncitorilor romani pe piata spaniola, partea romana favorizand ca metoda de abordare dialogul, nu actiunile unilaterale, precum actionarea in justitie, bazandu-se pe relatiile foarte bune dintre cele doua state, a precizat Vintan.
Reteta, spun europenii, e una de succes, cu conditia ca beneficiarii celor 30 de miliarde de euro alocate României din 2007 pâna în 2013 sa foloseasca banii pentru a realiza proiectele în baza carora i-au primit, nu în alte scopuri.
Reteta, spun europenii, e una de succes, cu conditia ca beneficiarii celor 30 de miliarde de euro alocate României din 2007 pâna în 2013 sa foloseasca banii pentru a realiza proiectele în baza carora i-au primit, nu în alte scopuri.
O optiune ar putea fi modelul Fusion, a carui noua generatie ar trebui sa apara în a doua parte a anului viitor“, a spus analistul JDPA.În prezent, Fusion e construit în Germania, însa productia ar putea fi transferata în Spania, unde nu va mai fi produs modelul Ka, acesta urmând sa fie mutat la fabrica poloneza a Fiat.
Sursele dominante ale transferurilor bancare au fost Italia, Marea Britanie si Spania pentru angajatii mai mult de un an.
Dupa Romania, cele mai accentuate cresteri se observa la Spania si Polonia. ... Dupa Romania, cele mai accentuate cresteri se observa la Spania (7,2%) şi Polonia (4,5%). ... Cele mai mari avansuri au fost inregistrate de Spania (18,6%), Marea Britanie (13,6%) si Polonia (10,2%).
Aceasta ar putea fi egalata in acest clasament al victorilor la Euro de Spania si Franta, care au ambele cate 2 trofee.
Pentru Spania au inscris Iniesta, Pique, Ramos si Fabregas si a ratat Xabi Alonso. ... Paulo Bento Spania: ... In finala, Spania va juca in compania invingatoarei din meciul dintre Germania si Italia, care se disputa, joi, de la ora 21.45, la Kiev.
Cu avantaj pe tabela, Spania era in grafic si se indrepta agale spre pauza, dar in minutul 44 a fost primul semn al "vulcanului" olandez. ... Spania - Olanda 1-5 • Au marcat: Xabi Alonso 27-penalty / Van Persie 44 si 72, Robben 53 si 80, De Vrij 64 • Spania:
Spania a invins Angola si Romania este eliminata din competitie Echipa feminina de handbal a Spaniei a invins formatia Angolei cu scorul de 26-22 (13-12), duminica, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, iar nationala Romaniei este eliminata din competitie.
Piesa este compusa de catre artista, alaturi de Ruben Villanueva, iar videoclipul este filmat in Spania si aduce in prim plan o tema sociala, emotionanta si de impact â€" bullyingul.
Actor, regizor, scriitor, IGNASI VIDAL (nascut pe 27 ianuarie 1973, Barcelona, Spania) este unul dintre cei mai in voga tineri dramaturgi din Spania.Piese de teatru scrise si montate cu mare succes in Spania si in alte tari:
Nestor Damaso del Pino (6 iunie 1965) este un cunoscut artist grafic din Las Palmas, Gran Canaria, fiind considerat unul dintre reprezentantii cei mai importanti in domeniul caricaturii din Europa, opera sa fiind expusa in 50 de muzee si centre culturale , atat in Spania, cat si in Portugalia, Italia, Grecia sau Romania.
Gabriel De la Torre, un om de stiinta de la Universitatea din Cadiz, Spania, crede ca omenirea nu ar putea face fata socului produs de o eventuala intalnire cu o civilizatie extraterestra:
Un caz incredibil s-a petrecut recent, in Spania, unde un barbat a murit pentru ca a avut incredere oarba in GPS.
Dupa ce si-au facut mila de ai nostri romanasi care le culegeau capsunile si au decis ca cine sta mai mult de sase luni in Spania primeste automat viza de rezidentiat, spaniolii si-au scarpinat mai bine tartacutele si si-au zis:
Ceea ce s-a intimplat recent cu cei 240 de romini plecati sa-si viziteze rudele din Spania, frizeaza ridicolul si chiar ar stirni risul, daca situatia n-ar fi dramatica.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
google-analytics.com