Cautare

3873 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 9 07 2010" (3.51 secunde)
In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data. ... Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M.
In iulie 2010, Electroputere a mai scapat de 65 de tone de condensatoare infestate cu PCB. ... Prin actul aditional din 15 iulie 2010, contractul dintre Electroputere SA si Petromar Intermed SRL a fost prelungit cu un an.
Urmatoarea escala facuta de presedintele Iliescu a fost in apropiere de Lehliu, unde a participat - alaturi de premierul Adrian Nastase (care vizitase judetul Ialomita - n.r.), ministrul Miron Mitrea, ministrul Mircea Geoana si ambasadorul Frantei la Bucuresti - la inaugurarea tronsonului Lehliu-Drajna al Autostrazii Soarelui.
Intalnirea presei din Constanta, programata ieri cu ministrul Ludovic Orban, a debutat la Drajna, in jurul orei 10.00, la o "gura de cafea" si o omleta.
Radu Berceanu a dat de inteles ca nu vrea sa pice in pacatul fostului sef al Transporturilor, Gheorghe Dobre - supranumit "ministrul 0 kilometri de autostrada", declarand ca pana la 30 iunie se va deschide drumul pana la Drajna.
Tariceanu a explicat ca, potrivit planurilor Ministerului Transporturilor, in 2006 este prevazuta darea in folosinta a 46 de kilometri de autostrada, respectiv segmentul Drajna-Fetesti.
Ministerul Transporturilor vrea sa suplimenteze bugetul alocat in acest an constructiei a doua tronsoane ale autostrazii Bucuresti-Constanta, respectiv Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda, cu 14,09 mi-lioane de lei, la 46,38 milioane de lei, din sumele necheltuite anul trecut.
Delimitarea sectoarelor de patrulare se va face pe Autostrada Soarelui in zona Centurii Bucuresti, Fundulea, Lehliu, Drajna, Fetesti si Cernavoda, pe Autostrada Pitesti in zonele a 14 noduri rutiere, iar pe centura Pitesti in doua noduri rutiere.
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
domnul Cuc poate sa vina sa vada care sunt conditiile pentru podul de la Drajna, adica sa vada cu ochiul propriu si personal si nu numai, deci toti ministrii e bine sa meaga in teritoriu, asa cum a inceput sa mearga foarte bine si Razvan Cuc si Daniel Suciu, sa vorbeasca despre ceea ce fac, despre ceea ce s-a facut si sa discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, si cu autoritatile locale despre domeniul de activitate respectiv si asa vor afla mai multe, a mai spus liderul PSD.
Se poate ajunge la Caliacra si pe traseul A1 Bucuresti - Drajna - Calarasi (110 km), se traverseaza Dunarea cu debarcaderul, la Chiciu, apoi prin Bulgaria (vechiul Cadrilater), pe traseul Silistra - Dobrici - Balcic - Caliacra (84 km).
Care premier, facand anuntul referitor la prioritatile Guvernului pe anul 2006 - printre care si Coridorul IV, in acest an urmand sa fie finalizate lucrarile pe tronsoanele Drajna - Fetesti si Fetesti - Cernavoda (deci lucruri serioase!), la care s-a adaugat si indemnul de "investitii, investitii, investiti!" - Tariceanu nu s-a putut abtine sa nu faca referire si la matusa bogata Tamara.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
1) Bugetul pentru 2010 este iluzoriu, deoarece cresterea economica de 1,3% este bazata pe o crestere a consumului populatiei cu 3%, crestere ireala, deoarece intrarea in procedura de insolventa a societatilor comerciale va ingrosa numarul somerilor alaturi de cei din sectorul bugetar. 2) Bugetul pentru 2010 este antisocial:
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
google-analytics.com