Cautare

3873 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 9 07 2010" (3.83 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Adevarul de Slobozia: ... Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas".
Ewing de Slobozia construise in zona Ranch-ul Southfork, un Zoo, un turn Eiffel mai mititel, precum si alte intreprinderi "capitaliste". ... Catedrala Episcopala din Slobozia, prima si cea mai mare constructie de acest fel din tara, finalizata dupa caderea comunismului.
'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
Mircea Dinescu) Celebra ospitalitate romaneasca a dat in clocot pe drumul dintre Drajna si oraselul meu de bastina, numit Slobozia.
Podul peste calea ferata de la Drajna va deveni realitate peste cateva luni. ... Pandea Ciprian stie ce inseamna disconfortul creat la bariera CFR de la Drajna. ... - Este jalnic sa astepti o jumatate de ora sau mai bine ca sa treci peste calea ferata de la Drajna.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara. Politistii i-au deviat pe soferi prin Drajna - Slobozia - Giurgeni.
Prin Legea de organizare administrativ - teritoriala din 1968 era reinfiintat judetul Ialomita cu resedinta la Slobozia. ... Prin Legea de organizare administrativ - teritoriala din 1968 era reinfiintat judetul Ialomita cu resedinta la Slobozia.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Cel de-al treilea tronson al autostrazii Bucuresti-Constanta (Lehliu-Drajna) va fi deschis publicului incepand de astazi. Cu o suprafata de 41,6 kilometri, tronsonul Lehliu-Drajna va avea o latime de 26 de metri, potrivit Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
In primul meu articol, pe care l-am regasit in paginile ingalbenite de vreme ale unei publicatii ce aparea la Slobozia (Tribuna Ialomitei nr.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Balti, Chisinau, Bender, Akkerman si Tiraspol cu raioanele Ananiev, Valea Hotului, Grigoriopol, Dubasari, Camenca, Codama, Cotovsc, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol si Cerneansc). ... Pasat, Holmu, Parlita, Pasatel, Mironi, Banzari, Bursuci, Mosneanca, Raculova, Herbina (raionul Balta), Budai, Buza, Stramba, Brosteni, Slobozia, Buchet, Timcau, Ploti, Serbi (raionul Crutai);
Singurele lucruri cu care mai iese in evidenta, povestesc ialomitenii sai, sunt BMW-ul X5 pe care il conduce tantos prin Slobozia natala (desi in declaratia sa de avere apare doar o Dacia 1300 din 1981) si apartamentul de la parterul unui bloc, in care fiinteaza acum si sediul organizatiei judetene Ialomita a PNL.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Comarnic-Brasov - primul tronson de autostrada din Romania care urma sa fie construit in regim de concesiune, in urma unui parteneriat public privat Contractul de concesiune a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov a fost castigat de consortiul international Vinci-Aktor, in primavara anului 2009, iar contractul a fost semnat la inceputul acestui an, in 18 Ianuarie 2010.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Din colegiul 5, situat in zona Topoloveni, fac parte Topoloveni, Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasa, Dobresti, Leordeni, Priboieni, Ratesti, Teiu, Mozaceni, Negrasi, Slobozia, Stefan cel Mare, Rociu si Suseni, cu un total de 56.941 votanti.
google-analytics.com