Cautare

5616 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 19 01 2010" (8.17 secunde)
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
Suparare mare, cum este si firesc, dupa moartea supravietuitorului teribilului accident si teribilismului din Mamaia, de luna trecuta. ... Aceasta concluzie au tras-o prietenii respectivilor tineri morti, ca e vina medicilor.
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Surse din IPJ Olt sustin ca sub urmarire penala va fi pus tânarul care s-a predat politiei, luând asupra sa acuzatiile. Cel care va raspunde penal pentru accidentul petrecut pe raza comunei Curtisoara judetul Olt, pe 28 iunie, când doi tineri au ajuns la spital loviti de masina secretarului de stat în Ministerul Culturii si Cultelor, George Stirbu, este Ovidiu Calin, fiul unui om de afaceri, un apropiat al lui Stirbu.
Astfel, institutiile financiare si-au indreptat atentia si catre tineri (adolescentii sau elevii de liceu), care au devenit unul dintre segmentele de public-tinta al lor. ... Banca Transilvania, de exemplu, emite carduri personalizate pentru tineri (cu varste intre 15 si 26 de ani) - cardul de debit (cu reduceri) Euro
Tiliuca Un alt moment important pentru dezvoltarea Portului Calarasi si a activitatii portuare l-a reprezentat darea in folosinta a liniei CFR Slobozia-Calarasi, cu punct terminus Statia CFR din Port.
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Lichiditatea a fost ajutata de tranzactiile însemnate de pe piata deal cu actiunile Loulis si Amonil Slobozia. ... Totusi, nu au existat decalaje între indici, aprecierile medii fiind de circa 2%.
"Investigatia a fost deschisa ca urmare a plangerii depuse de Amonil Slobozia cu privire la posibilitatea existentei unei practici anticoncurentiale in relatiile privind vanzarea-cumpararea de gaze dintre Romgaz si Azomures", potrivit Consiliului Concurentei.
Catedrala Episcopala din Slobozia (Autoare: IRINA STOICA) Aflata in Parcul Tineretului din Slobozia, Catedrala Episcopala a Sloboziei si Calarasilor are hramul Inaltarea Domnului si este cea mai mare constructie religioasa inceputa si terminata dupa caderea comunismului, iar dupa unii a treia ca marime din tara ridicata in perioada respectiva.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
Ma bucur ca ceilalti artisti au raspuns invitatiei curatorului Ana Amelia Dinca, care an de an organizeaza aceste superbe saloane, creand astfel o punte de legatura intre artistii calaraseni si zonele apropiate, respectiv Bucuresti, Slobozia, Lehliu.
Nascut la Slobozia, in data de 15 martie 1978, Victor Grigore este licentiat al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice si Decorative, din activitatea sa artistica facand parte prezențe la manifestari de grup naționale si internationale, dupa cum si deschiderea unor numeroase expozitii personale, in cadrul carora subiectul permanent a fost portretul.
Concordia Chiajna s-a impus impus la limita, scor 1-0 (0-0), impotriva celor de la Unirea Slobozia, miercuri, acasa, intr-o partida din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2.
Liga a 2-a, etapa a 8-a A marcat: ... Ovidiu Burca Unirea Slobozia: Contra - Ibrian, I.Dinu, Perju, C. Toma - Coada, Cruceru - Botogan, Ekollo, Silaghi - Afalna Rezerve:
google-analytics.com