Cautare

5616 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 19 01 2010" (4.79 secunde)
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
• Ruta ocolitoare pentru masinile mici este Autostrada 2, municipiul Cernavoda - DN 22C - Constanta. • Traficul greu va fi deviat pe ruta DN 2 - Urziceni - DN 2A - Giurgeni - Constanta sau pe ruta autostrada soarelui - Drajna Slobozia Giurgeni - Constanta.
• - DN 2A Constanta - Harsova - Slobozia - Urziceni, DN 2 Urziceni - Bucuresti; • - DN3 Constanta - Basarabi - Adamclisi - Ostrov (unde se trece Dunarea cu bacul) - Lehliu-Gara, de unde se poate intra pe Autostrada A2 Drajna - Bucuresti.
Daca in primele opt luni din 2009 in judetul Dolj au fost inregistrate 152 de accidente rutiere, soldate cu 63 de morti, 110 raniti grav si 37 de persoane ranite usor, in 2010 s-au produs 148 de accidente grave, in urma carora 38 de persoane au murit, 135 au fost ranite grav si 59 usor.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
De-a lungul unei vieti de 70 ani, inima bate neincetat de mai mult de 2.5 miliarde de ori. ... Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... 2.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Scenariul a fost producerea unui accident de aviatie civila cu zeci de morti si raniti. Sute de pompieri, politisti, jandarmi si medici au partiicpat la exercitiu
google-analytics.com