Cautare

6753 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 17 01 2010 stirile pro tv" (2.91 secunde)
Daca in consiliile locale mai gasesti cateva femei pe care reprezentantii "sexului tare" au gandit ca mai bine le sprijina politic decat sa-si iroaseasca talentele la cratita, nu acelasi lucru se poate spune despre tineri. ... Multi tineri, recompensati pentru ca au fost...
24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania. Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
Nu putem concepe cum ar fi sa fim cu adevarat morti, inexistenti, fara a putea, spre exemplu, gandi sau vedea. Nu putem accepta ideea propriei morti, in adancul nostru nu credem in propria moarte.
Pe Facebook circula intens texte ale asa-zisilor tineri frumosi si inteligenti care se revolta ca batranii ies in strada pentru diverse cauze.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Din colegiul 5, situat in zona Topoloveni, fac parte Topoloveni, Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasa, Dobresti, Leordeni, Priboieni, Ratesti, Teiu, Mozaceni, Negrasi, Slobozia, Stefan cel Mare, Rociu si Suseni, cu un total de 56.941 votanti.
Muzeul Agriculturii Slobozia a participat recent la targul traditional organizat la Palatul Parlamentului. ... Vrem sa organizam la noi un targ lunar, permanent cu produse romanesti si sa readucem imaginea agrara si rurala din perioada interbelica", ne-a spus Gheorghe Petre, directorul Muzeului Agriculturii Slobozia.
Recent, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia a avut loc un vernisaj de grafica si caricatura al artistului plastic Jimmy Stanescu. Acest vernisaj s-a desfasurat in Sala Atelier din incinta Centrului Cultural UNESCO din Slobozia.
Lucrarile la cel de-al doilea tronson al autostrazii Soarelei, intre Drajna si Fetesti, au inceput acum mai bine de un an. Reprezentantii ministerului Transporturilor au declarat ca intr-o luna trebuie sa avem autostrada de la Drajna pana la Cernavoda.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Smaralda Nedelcu, administrator la Exagro Studio S.R.L.-D, producator de textile de casa, din Drajna participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Avarii cu autor necunoscut produse in parcare 30% 2. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Stirile Pro TV : 70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. ... Pirvulescu face un joc marsav pro PDL.
google-analytics.com