Cautare

1093 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 17 01 2010hey1" (3.87 secunde)
Urmatoarea escala facuta de presedintele Iliescu a fost in apropiere de Lehliu, unde a participat - alaturi de premierul Adrian Nastase (care vizitase judetul Ialomita - n.r.), ministrul Miron Mitrea, ministrul Mircea Geoana si ambasadorul Frantei la Bucuresti - la inaugurarea tronsonului Lehliu-Drajna al Autostrazii Soarelui.
Intalnirea presei din Constanta, programata ieri cu ministrul Ludovic Orban, a debutat la Drajna, in jurul orei 10.00, la o "gura de cafea" si o omleta.
Radu Berceanu a dat de inteles ca nu vrea sa pice in pacatul fostului sef al Transporturilor, Gheorghe Dobre - supranumit "ministrul 0 kilometri de autostrada", declarand ca pana la 30 iunie se va deschide drumul pana la Drajna.
Tariceanu a explicat ca, potrivit planurilor Ministerului Transporturilor, in 2006 este prevazuta darea in folosinta a 46 de kilometri de autostrada, respectiv segmentul Drajna-Fetesti.
Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti face parte din Coridorul IV pan-european, care traverseaza Romania pe traseul Nadlac - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta.
Ministerul Transporturilor vrea sa suplimenteze bugetul alocat in acest an constructiei a doua tronsoane ale autostrazii Bucuresti-Constanta, respectiv Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda, cu 14,09 mi-lioane de lei, la 46,38 milioane de lei, din sumele necheltuite anul trecut.
Delimitarea sectoarelor de patrulare se va face pe Autostrada Soarelui in zona Centurii Bucuresti, Fundulea, Lehliu, Drajna, Fetesti si Cernavoda, pe Autostrada Pitesti in zonele a 14 noduri rutiere, iar pe centura Pitesti in doua noduri rutiere.
Dupa 2005 s-au deschis doar vreo 100 Stopartakm, adica Drajna-Fetesti (33 km), centurile Sibiu si Pitesti, precum si Turda-Gilau (50 km). ... Intr-o prima pronuntare aceasta instanta a dat dreptate firmei Todini, in sensul ca Romania trebuie sa plateasca acesteia 17 milioane de euro.
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
domnul Cuc poate sa vina sa vada care sunt conditiile pentru podul de la Drajna, adica sa vada cu ochiul propriu si personal si nu numai, deci toti ministrii e bine sa meaga in teritoriu, asa cum a inceput sa mearga foarte bine si Razvan Cuc si Daniel Suciu, sa vorbeasca despre ceea ce fac, despre ceea ce s-a facut si sa discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, si cu autoritatile locale despre domeniul de activitate respectiv si asa vor afla mai multe, a mai spus liderul PSD.
Se poate ajunge la Caliacra si pe traseul A1 Bucuresti - Drajna - Calarasi (110 km), se traverseaza Dunarea cu debarcaderul, la Chiciu, apoi prin Bulgaria (vechiul Cadrilater), pe traseul Silistra - Dobrici - Balcic - Caliacra (84 km).
Care premier, facand anuntul referitor la prioritatile Guvernului pe anul 2006 - printre care si Coridorul IV, in acest an urmand sa fie finalizate lucrarile pe tronsoanele Drajna - Fetesti si Fetesti - Cernavoda (deci lucruri serioase!), la care s-a adaugat si indemnul de "investitii, investitii, investiti!" - Tariceanu nu s-a putut abtine sa nu faca referire si la matusa bogata Tamara.
De asemenea, in data de 7 februarie, pe rutele Braila - Galati, Faurei - Galati, Faurei - Buzau, Drobeta Turnu Severin - Orsova, Bucuresti Obor - Fetesti si retur, de la Bucuresti Nord catre Slobozia, Buzau, Craiova si retur, unele trenuri Regio nu vor circula, acestea fiind anuntate la nivel local in statiile de plecare/sosire.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
La fata locului a fost directionat un echipaj SMURD si politisti din cadrul Sectiei 17, competenta teritorial si material. ... 319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data. ... Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
google-analytics.com