Cautare

1785 de rezultate pentru "accident rutier timis" (3.39 secunde)
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara. Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Directorul Agentiei SAPARD Constanta, Mircea Solomon, a fost dat afara din PNL, la fel ca si Directorul Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare Timis, Ionel Patrichi.
Fostii primari PSD din Timis, plecati la PD dupa alegerile locale din 2004, vor sa se intoarca in partidul pentru care au candidat.
Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a anuntat, luni, ca organizatia PNL Timis a semnalat BPC faptul ca unul dintre materialele electorale ale candidatului PDL pentru CJ Timis contine si fotografia sefului statului, exprimandu-si convingerea ca materialul a fost facut fara acordul presedintelui.
S-a inscris in PDSR in 1993 si pana in 2001 a fost vicepresedinte al partidului in judetul Timis, facand apoi parte din biroul central, din 2004 fiind ales presedintele PSD Timis si din 2005 a fost vice-presedinte al partidului la nivel national.
Liderul senatorilor PSD critica modul in care PDL "ignora" cazul presedintelui Consiliului Judetean Timis Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a criticat luni modul in care PDL si presedintele formatiunii, Emil Boc, "ignora" cazul liderului organizatiei democrat-liberale Timis, Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean, "acuzat, initial, de Agentia Nationala de Integritate, iar acum cercetat de DNA pentru conflictul de interese in care se afla de multa vreme, potrivit informatiilor publicate in presa centrala si locala".
De la purtator de cuvant si vicepresedinte al organizatiei locale a partidului, in 2000 devine Presedinte al Consiliului Judetean Timis si Vicepresedinte al Forumului Presedintilor Consiliilor Judetene al PDSR.
PDL Timis repeta ilegalitatile din 2008 Constat, cu regret si dezgust, faptul ca PDL Timis continua si acum aceleasi practici electorale abuzive si ilegale.
Ar trebui sa mearga la medic - tremura dimineata Ilie Sarbu, despre care Traian Basescu spunea ca ar trebui sa fie anchetat in dosarul retrocedarilor de terenuri din Timis, lanseaza un contraatac virulent la adresa presedintelui.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
google-analytics.com