Cautare

1663 de rezultate pentru "accident rutier teleorman 12 02 2010hey1" (2.71 secunde)
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi. ... Iar noaptea in Bucuresti valorile de trafic sunt comparabile cu cele de la 12.00 ziua.
Aceasta monitorizare a fost efectuata in scopul evidentierii disfunctionalitatilor care se produc in desfasurarea traficului rutier, pentru a lua, in consecinta, masurile specifice ce se impun. ... Vazut de sus, traficul rutier pare mai ordonat decat observat de la nivelul carosabilului.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 760, din 12 noiembrie 2012, dupa ce a fost adoptata de deputati la final de octombrie și de senatori in septembrie. ... Noul Cod Rutier reglementeaza și circulatia pe biciclete.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Potrivit Codului Rutier, amenzile contraventionale se stabilesc in functie de numarul punctelor-amenda aplicate, iar valoarea unui punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotarare a Guvernului .In ceea ce priveste faptele care reprezinta contraventii acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discutiilor privind noul Cod Rutier.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Spre exemplu la Teleorman nu am finalizat sondajul pana acum", a declarat pentru gandul secretarul general al PSD. ... Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL.
El s-a aratat iritat de un paragraf al motiunii simple, in care se sustine ca, practic, singura casa complet dotata, care a fost data in folosinta unei batrane, a fost cea donata de presedintele PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, in judetul Teleorman.
Claudiu Neagoe este din Bucuresti si s-a apucat sa picteze si sa lucreze lemnul in judetul Teleorman. Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez.
Daca nu ai stofa de erou, mai bine te intorci la Teleorman! ... Daca nu ai stofa de erou si nu esti in stare sa iti dai viata pentru cauza ta, mai bine te intorci la Teleorman.
Teleorman - 33,22%, Buzau -32,34%, Dambovita - 32,03%, Ialomita - 31,27%, Olt - 30,20%, Tulcea - 29,52%, Constanta - 29,40%, Botosani - 28,94%, Arad - 28,50%, Neamt - 27,95%, Brasov - 27,73%, Bihor - 27, 72%, Suceava - 26,60%, Calarasi - 26,52% si Arges - 26,20%.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
google-analytics.com