Cautare

20370 de rezultate pentru "accident rutier taxi satu mare 16 10 2009" (5.11 secunde)
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Totodata, alesii locali au stabilit ca tot Florisal-ul sa se ocupe si de curatatul beciurilor si a curtilor din Satu Mare, in detrimentul RA Comunala, regie aflata in subordinea Primariei. ... Tarifele de salubritate au fost majorate si se va ocupa si de igienizarea subsolurilor si curtilor din Satu Mare.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Romanii s-au dus la mare, unii cu masina, cei mai cu dare de mana, iar altii cu trenul, studenti si salariati cu bani mai putini. ... Asta pentru ca in Constanta se practica mai multe tarife pentru serviciul numit „Taxi“.
Da, este vorba despre stirea aparuta ieri, este vorba despre faptul ca seful Concurentei a declarat ca in Constanta este aproape sigura existenta unui cartel in acest domeniu, ca toate firmele de taxi se pun de comun acord asupra tarifului parcticat si ca autoritatile locale sunt vinovate de incurajarea fenomenului.
Transportatorii si-au impartit traseele din judet dupa bunul plac, ajungandu-se la situatia ca locuitorii din mai multe comune galatene sa fie nevoiti sa apeleze la caruta sau bicicleta pentru a ajunge la cea mai apropiata statie de maxi-taxi din localitatea invecinata.
M-am dus spre primul taxi pe care l-am gasit in cale, am bagat bagajele si copilul in taxi si dupa aia oameni au devenit ceva mai violenti. Eu am intrat in taxi.
Proprietarul grupului InterAgro a anuntat ca va investi 16,5 milioane de dolari si 9 milioane de euro intr-o noua afacere.
Incepand de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel incat fanii festivalului vor avea la dispozitie o parcare speciala de taxiuri, cu tarif fix, chiar la iesirea din B’ESTFEST Park!
Taxi. ... Te asteptam joi, pe 26 decembrie, de la ora 22.00, in HangOver Club, la "Thursday Night Live", impreuna cu trupa Taxi.
Alaturi de spectacolul din 17 martie, de la Sala Palatului, albumul "15" marcheaza aniversarea a 15 ani de activitate a uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi.
Mai e o saptamana pana la concertul prin care Taxi aniverseaza 17 ani de scena, iar biletele din categoria A sunt epuizate, semn ca publicul vrea sa fie cat mai aproape de trupa.
Cum arata TAB-ul folosit ca TAXI O companie de taximetre din Sankt Petersburg a revolutionat acest tip de transport public introducand in circulatie cateva transportoare amfibii blindate, utilizate de catre armata rusa.
google-analytics.com