Cautare

8956 de rezultate pentru "accident rutier taxi constanta 1 dec 2009" (2.81 secunde)
Dupa "No Smoking", Taxi se pregateste de lansarea unui nou single, de aceasta data insotit de videoclip. Piesa aleasa va fi o surpriza pentru fanii trupei, chiar daca pastreaza marca inconfundabila Taxi.
Termenul in care operatorii de transport in regim de taxi trebuie sa isi preschimbe autorizatiile de transport expirate a fost prelungit cu trei luni, de la 31 decembrie 2007 la 31 martie 2008.
Dupa ce Taxi a deschis show-ul din 2006 al lui Seal la Bucuresti, Dan Teodorescu si colegii sai au fost alesi din nou de managementul artistului britanic pentru a sustine un recital ce va prefata concertul de pe 27 noiembrie 2012.
Pe 25 noiembrie, Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei asupra Femeilor, Taxi a lansat videoclipul piesei "Tacerea din ochi" si site-ul www.tacereadinochi.ro , site dedicat femeilor abuzate fizic si psihic din Romania. ... Trupa Taxi ii multumeste Mihaelei Radulescu pentru sprijinul neconditionat si implicarea totala in proiect.
Dupa 17 ani, trupa Taxi este una dintre cele mai iubite si mai respectate formatii din Romania, fiind cunoscuta de publicul larg si sustinuta de un nucleu de fani dedicati.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
1. ... In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. ... 1. La articolul 21, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu. ... Ipoteze 1.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La finele lui septembrie 2011 a fost deschisa traficului si cealalta cale de mers, astfel ca pe autostrada s-a putut circula pe patru benzi - catre Constanta si catre Bucuresti.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier. ... Cunoscindu-se toate acestea, larghetea cu care Consiliul local Botosani a aprobat extinderea activitatii de maxi-taxi este de-a dreptul suspecta.
Tineretului, prin loc special amenajat si semnalizat, la culoarea verde a semaforului electric pietonal, a fost surprinsa si accidentata de un autoturism de culoare galbena, posibil taxi, care circula pe Bd. ... Din accident a rezultat si decesul unui caine pe care victima il tinea in zgarda, in momentul traversarii.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
google-analytics.com