Cautare

8956 de rezultate pentru "accident rutier taxi constanta 1 dec 2009" (3.44 secunde)
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
1 nov 2007 - Presedintele Traian Basescu declara ca lucrurile cu presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, sunt "uneori mai bune, uneori mai aspre", dar ca a reactionat de putine ori la afirmatiile acestuia, pentru ca nu si-ar dori sa fie in pozitia omologului sau de la Chisinau.
Dupa lansarea albumului "15", ce a avut loc vineri, 14 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Salii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani. Invitarii care vor onora cu prezenta trupa Taxi si-au transmis urarile in avans.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Mai e o saptamana pana la spectacolul aniversar "Taxi - 15 ani", se fac ultimele pregatiri, se anunta noi invitati care vor fi impreuna cu Taxi pe scena. Actrita Dorina Chiriac se alatura trupei Taxi si explica aceasta asociere:
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
1. Obligativitatea ca un Dispecerat Taxi sa detina si un parc auto propriu (50 de autovehicule autorizate taxi). Datorita faptului ca autorizatiile taxi sunt limitate numeric la 4 autorizatii taxi/1000 de locuitori, 80% din marile Dispecerate de la nivel national nu vor putea sa indeplineasca aceasta conditie.
Pregatind concertul pe care il va sustine in data de 6 iunie la Arenele Romane, trupa Taxi vrea sa isi surprinda publicul cu melodii noi. In acest spirit, Taxi a lansat de curand "No Smoking".
De ceva vreme trupa Taxi s-a mutat in sala de repetitii, unde se pregateste pentru spectacolul "Taxi - 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. ... Cornelia Tihon este invitata in spectacolul "Taxi - 15 ani".
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
La inceputul unei veri pline, care va duce trupa Taxi in majoritatea zonelor tarii, Taxi sustine un ultim concert pentru publicul bucurestean, cu care urmeaza a se intalni din nou abia la toamna. ... Concertul Taxi de la Beraria H va avea loc vineri, pe 26 iunie.
Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. 1989 - 22 dec. 2009), ziarele au ocupat un loc central.
Din motivul asta, am renuntat la cresterea tarifului la peste doi lei pe kilometru, pe care voiam s-o facem pana la sfarsitul anului", a declarat Ilie Anghel, proprietarul companiilor Cristaxi si Confort Taxi, care cumuleaza peste 850 de taximetre.
Aproximativ 2000 de persoane au participat joi, pe 6 iunie, la concertul extraordinar Taxi de la Arenele Romane. ... In aplauzele publicului a intrat in scena trupa Taxi, al carei show s-ar defini cel mai bine ca fiind aproape de public.
Joi, 5 decembrie, se pun in vanzare biletele pentru spectacolul aniversar "Taxi - 15 ani", ce va avea loc in data de 17 martie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti. Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, trupa Taxi este apreciata pentru mesaj, versurile inteligente, umor si melodie.
Dupa ce trupa Taxi a lansat joi seara un videoclip despre smerenie, impreuna cu prietenii, printre care Oreste Teodorescu, Andi Vasluianu, Stefan Banica, Andreea Esca si alte celebritati de la noi, o melodie ce pledeaza pentru modestia crestina, in care vedetele repeta pe rand Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici.
Presedintele autosuspendat al Camerei Taximetristilor sustine ca in curand acelasi lucru se va intampla si in transportul in regim de maxi-taxi.
Concertul pe care Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti va fi prefatat de un recital sustinut de trupa Taxi.
google-analytics.com