Cautare

5204 de rezultate pentru "accident rutier suceava 26 11 2009" (3.42 secunde)
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Monitorul de Suceava: ... 2 Suceava.La intalnirea electorala din Bosanci a fost prezent si presedintele PSD Suceava si al Consiliului Judetean, Catalin Nechifor. Acesta le-a vorbit alegatorilor din Bosanci despre necesitatea alegerii candidatilor USL, pentru ca judetul Suceava si comuna Bosanci sa beneficieze de fondurile necesare pentru dezvoltare.
In timp ce numarul deceselor in randul persoanelor afectate de viituri este de 5, numarul persoanelor evacuate a scazut la 11.720. ... Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari. Destinatia reala celor 11 miliarde de lei este insa un mister.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A. Suceava.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
google-analytics.com