Cautare

1459 de rezultate pentru "accident rutier popesti leordeni" (3.39 secunde)
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Acesta a adaugat ca de cand a fost inchisa unitatea Protan de la Popetti Leordeni procesatorii de carne au inregistrat pierderi financiare uriate.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Primului i se reposeaza ca in calitate de ministru al Culturii si Cultelor ar fi distribuit discretionar subventii pentru carti, reviste si filme, favorizind aceleasi persoane ca in perioada comunista, ca a sprijinit initial evacuarea Bibliotecii Nationale si mutarea unei mari parti a fondului de carte intr-un depozit inadecvat din Popesti Leordeni, ca a semnat fara ca legea sa-i dea drept o hotarire prin care a decretat ca jumatate din perimetrul Parcului "Carol " isi pierde statutul de sit istoric pentru a permite o constructie favorizata de Guvern.
Colegiul numarul 4 pentru deputati, aflat in zona Costesti, include Costesti, Barla, Buzoieni, Caldararu, Harsesti, Izvoru, Lunca Corbului, Mirosi, Popesti, Raca, Recea, Sapata, Stolnici, Ungheni, Poiana Lacului, Uda, Cedea, Ciomagesti, Cuca si Cocu, numarul votantilor fiind de 57.698 de persoane cu drept de vot.
- Johannis a vizitat arhiva CNAS de la Popesti-Leordeni si a reinnoit ideea necesitatii unui Muzeu al Comunismului. Poate mai degraba un memorial.
Anticarul Constantin Marian a participat recent la targul Piata Taraneasca cu diverse obiecte din bronz masiv, create de el:
Constantin Marian, colectionar din Popesti-Leordeni, participa frecvent la targurile anticarilor din curtea MTR. Am venit cu bijuterii diverse din argint:
Este vorba de o baza de date intocmita de SRI pe baza proceselor de predare-primire a dosarelor de la Popesti-Leordeni.
Secasiu a precizat ca, desi este superioara primei variante predate CNSAS, cartoteca nu contine datele minime de identificare a persoanei pentru aproape 20.000 de pozitii din totalul celor 1,3 milioane de dosare aflate in depozitul de la Popesti-Leordeni al CNSAS.
una pentru bauturi racoritoare (situata in Dragomiresti, judetul Ilfov, inaugurata in 2009) si una pentru snacks-uri (in Popesti-Leordeni, inaugurata in 1995).
Presedintele Traian Basescu a mai facut si ieri doua deplasari la gunoaiele de la Popesti Leordeni. Acestea au urmat, celei de joi, in care seful statului a anuntat ca a discutat cu diversi constructori pentru ridicarea si depozitarea gunoiului aruncat pe marginea drumului, la iesirea din Bucuresti.
Theodor Stolojan, liderul PLD, a fost reclamat ca ar fi facilitat, prin HG 834/1991, includerea unor terenuri ce apartineau comunitatii Popesti-Leordeni, ca izlaz comunal, in patrimoniul SC Danubiana SA.
In plus, ideea extinderii Bucurestiului, dar mai ales planurile de constructie a unui aeroport in Popesti-Leordeni determina pe multi sa cumpere terenuri in zona in speranta ca vor avea un profit triplu sau cel putin dublu.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
Ferma, situata la 20 de kilometri de Bucuresti, la Adunatii Copaceni, avea 1200 de vaci de lapte, care asigurau un sfert din productia necesara fabricii de lactate de la Popesti Leordeni.
google-analytics.com