Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier oradea 15 05 2010 motocicleta" (3.13 secunde)
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
In acest sens, 35 de reprezentanti din opt judete din Ardeal au semnat, la Oradea, documentul intitulat „Ardealul –
Aparitia in Oradea a unor afise in limba maghiara, cu mesajele "Ardealul, pamant unguresc" si "Ardealul a fost si va fi pamant unguresc" a generat primele reactii politice.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Premierul Romaniei si, totodata, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, va veni sambata, 11 octombrie, la Oradea. ... Sambata, 11 octombrie, la ora 13, la Arena Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, 16 filiale din Transilvania ale Partidului National Liberal isi vor prezenta candidatii pentru Parlamentul Romaniei.
Printre acestea se numara si CET II Oradea, societate aflata in executare silita si care a avut parte de o evaluare exacta.
Dupa ce conducerea Cemtrade SA (fabrica de alumina) Oradea a declarat razboi, in cursul zilei de marti, conducerii SC Electrocentrale Oradea, acuzand-o de santaj si de faptul ca nu respecta o hotarare judecatoreasca emisa de Curtea de Apel Bucuresti, miercuri dupa-masa rusii de la fabrica de alumina au lasat-o mai moale cu declaratiile razboinice.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorilor, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor organizeaza mai multe actiuni, intre orele 10:30 si 15:00. ... supermarketul "Crisul" Oradea si supermarketul "Lotus" Oradea.
ABplus Events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, ce-a de-a doua editie a Expozitiei Nationala de Contructii si Instalatii CAMEX.
RCS & RDS a deschis un nou punct de prezenta in Oradea.
Aceasta are in componenta sase agentii de furnizare, printre care si Agentia din Oradea. ... Pentru a deveni opozabile tertilor, hotaririle adunarilor generale vor fi depuse, in termen de 15 zile, la Oficiul Registrului Comertului spre a fi mentionate in registru si publicate in MOF.
google-analytics.com