Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier oradea 15 05 2010 motocicleta" (2.80 secunde)
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Primaria Oradea, organizeaza, vineri, in sala "Gen. ... La discutii vor fi prezenti reprezentanti ai RADET Oradea, care vor discuta despre reabilitarea termica a cladirilor si efectele ei asupra pietei de energie termica si asupra emisiilor de gaze cu efect de sera.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
La data de 4 octombrie 2010, in jurul orei 18.00, P. CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
La data de 12 noiembrie 2010, in jurul orei 03.35, S. ... 226, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si nu a respectat semnificatia indicatorului "Obligatoriu inainte", situatie in care a intrat in coliziune cu o motocicleta marca Honda, condusa in aceeasi directia de mers de B.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud. ... Din accident a rezultata ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... In Romania am practicat medicina in majoritatea oraselor mari precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara,Oradea, Arad, Cluj, Targu Mures, Iasi, Buzau, Ploiesti, Targoviste, Campina si altele, mai scria el.
Si chiar pentru a impresiona fortele de ordine menite sa-i asigure protectia in Neptun, Tariceanu si-a adus si motocicleta, dand cateva tarcoale vilelor, spre amuzamentul celor prezenti, in conditiile in care in vizita precedenta, fiul sau a fost cel care i-a incantat pe localnicii din Navodari cu talentele sale de conducere a motoscuterului AVT.
Din Japonia soseste prima motocicleta fosforescenta, care lumineaza precum un licurici. Ideea apartine inginerilor de la Yamaha si cunoscuta ingeniozitate nipona vine inca o data in ajutorul pasionatilor de motoare.
Producatorul de motociclete din Milwuakee si-a propus sa cucereasca piata europeana si, dupa ce si-a trimis oamenii pe strazile europene pentru a se familiariza cu pretentiile iubitorilor de "motoare", Harley a creat un model inspirat de XR 750, motocicleta care s-a impus in cele mai multe dintre etapele campionatului de Dirt Track.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
google-analytics.com