Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier oradea 15 05 2010 motocicleta" (2.85 secunde)
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... In Oradea se deruleaza investitii majore. ... Este adevarat, se deruleaza in Oradea lucrari care schimba, la propriu, fata orasului.
De la deschiderea hipermarketului din Oradea, actionarii PIC nu prea au motiv de bucurie. ... Nici pana la ora actuala, conducerea PIC nu a obtinut de la Primaria Oradea autorizatie pentru statii, autorizatii necesare pentru stationarea mijloacelor de transport ale PIC pe traseele pe care circula pentru transportul clientilor.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Desi motocicleta lui a fost distrusa, muzicianul a scapat cu rani usoare.
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 12 decembrie 2010, in jurul orei 10.40, N. ... Nicole Oncescu, nu a acordat prioritate de dreapta la efectuarea virajului stanga, pentru a parca autoturismul si a acrosat o motocicleta marca Kawasaki, condusa de T.
Senatorul PD Radu Berceanu a declarat, miercuri, ca premierul Calin Popescu Tariceanu si-a schimbat opiniile din vremea guvernarii cu PD, astfel ca, dupa ce a cazut cu motocicleta, i s-au zguduit ideile si considera ca prefectii trebuie sa fie numiti politic.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
Finantarile in proportie de 85% sunt realizate de Guvernul Romaniei si doar 15% de Consiliul Judetean si consiliile locale.
Bolojan, luat la tinta de Mircea Matei Senatorul Mircea Matei (foto), fost consilier local din partea PDL si bun cunoscator al administratiei locale din Oradea, l-a atacat dur pe primarul Ilie Bolojan in chestiuni punctuale. ... "Actuala administratie a orasului Oradea a luat cateva masuri ciudate.
Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist. ... Daca am fi avut un Guvern responsabil, solutia pentru acesti elevi ar fi fost mutarea in noul campus scolar din Oradea.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
mobilier living oferit de Mob Design - Serbezan Tiberiu - Oradea; un covor Belgian oferit de Gecor Group - Bojtor Laura - Oradea; cate un set de bucatarie oferit de Gecor Group - Fele Adalbert si Köllõ Ottilia - Oradea;
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor va vinde prin licitatie, pe 26 noiembrie, ora 11:00, in baza OG 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, mai multe bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Big Trans SRL Oradea, cu domiciliul fiscal in localitatea Oradea, Calea Clujului, nr.
google-analytics.com