Cautare

3878 de rezultate pentru "accident rutier jud suceava oras radauti" (2.85 secunde)
Nu ma intereseaza acest aspect, dar este pacat ca nu poti sa ai o coloana vertebrala in politica romaneasca si sa te mai dai cel mai iubit si cel mai frumos primar din aceasta zona, dar de fapt tu sa vezi numai interesul tau privat si sa uiti de cetatenii simpli din oras.
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
Satul exista in constiinta copilului ca o lume, ca unica lume mult mai complex alcatuita si cu alte zari, mai vaste, decat le poate avea un mare oras, sau metropola, pentru copiii sai. Atingem cu aceasta deosebirea esentiala dintre "sat" si "oras".
Seara, cand venisem, nu stiam nici de storurile care nu existau si nici de faptul ca, dincolo de balcon, cateva case mai departe, era un hotel cu o infatisare nepotrivita pentru un oras de provincie sau poate tocmai de aceea, cu doua turnuri mici si cu geamurile de sus sparte, prin care ziua se adunau porumbeii agatandu-se de marginea zidurilor dinafara, iar in timpul noptii roiau fluturii marunti imprejurul unui bec in cercuri din ce in ce mai dese, pana se loveau de el si cadeau ametiti aiurea.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Recent, Robin Barnett a fost la Radauti, langa Suceava, unde a participat la o dezbatere despre schimbarile climatice si protectia mediului. ... Robin Barnett a discutat cu primarul Ploiestiului despre reciclarea deseurilor si modul in care Ploiestiul ar trebui sa devina, in viitor, un oras mai verde.
MARIN de 41 de ani din jud. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor?
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie. Procentele respective s-au adaugat Aliantei PNL-PD, potrivit purtatorului de cuvant al ADA Suceava, Orest Onofrei.
Uniunea Nationala PSD + PUR Suceava a depus la Politie si la Biroul Electoral Judetean mai multe plangeri impotriva Aliantei D.A., acuzand reprezentatii PNL-PD de coruperea electoratului si de distrugerea unor afise electorale.
Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL si ministru al Agriculturii, a anuntat ca va actiona pentru ca in Consiliul Judetean (CJ) Suceava coalitia de guvernare sa ajunga sa detina majoritatea numerica.
google-analytics.com