Cautare

3876 de rezultate pentru "accident rutier jud suceava oras radauti" (2.59 secunde)
Acest aeroport are insemnatate pentru ca e situat langa oras, sosea si calea ferata. ... Au participat delegatíi Ministerului Aerului, sefii autoritatilor locale si din Durostor, precum si un public imens din oras si dn satele invecinate.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Soferul vinovat de accident a fost dus si el la spital, unde a fost operat. ... Insa s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat inspectorul Gabriel Pantiru, purtator de cuvant al IPJ Suceava.
Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca s-a decis retragerea sprijinului politic deputatului Aurel Olarean, implicat recent intr-un incident cu politistii din Radauti.
Peste 4.000 de case si mai multe institutii din Radauti au ramas fara caldura si apa calda. Asta dupa ce furnizorul a oprit livrarea de gaze naturale din cauza datoriilor.
Este alerta in municipiul Radauti, dupa ce un barbat care se afla in carantina a amenintat doi adolescenti cu un cutit.
Au fost clipe de panica la Radauti, joi, cand doi lei au evadat de la gradina zoologica. Din fericire, ei au fost prinsi, iar apoi, tranchilizati.
Acest paradox al apartenentei inconstiente ma face sa urasc, dar in acelasi timp sa nu ma pot detasa de acest oras, chiar daca nu mai am niciun motiv sa ma atraga. ... Vad un oras linistit, chiar curat, cu oameni care se cunosc toti intre ei si se saluta respectuos.
„Cel mai frumos oras din lume“; ... Si era normal sa o vada asa, caci nu mai vazuse pina atunci nici un oras. Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Colentina dinspre oras Voluntari catre sos. ... ION de 37 de ani din jud. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui J. Calina de 79 de ani din jud.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean. ... Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a declarat ca Nichitean nu a participat la aceasta sedinta, cu toate ca a fost invitat.
PSD Suceava a mai pierdut un consilier judetean, dupa ce directorul SC REGNAFOR Vatra Dornei, Mircea Rusu, s-a alaturat liberalilor. Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca directorul societatii dornene a depus recent declaratia privind apartenenta politica, in baza Legii nr.
google-analytics.com