Cautare

7104 de rezultate pentru "accident rutier joi 7 octombrie" (2.80 secunde)
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Traficul va fi inchis sambata, 8 octombrie intre orele 06.30-14.30 pe bd.
Ce este Liga Natiunilor, noua competitie in care nationala Romaniei va debuta in aceasta saptamana Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie. ... Astfel, salariile profesorilor vor fi majorate cu 5% incepind cu luna ianuarie, cu 2% din luna aprilie si 15% din octombrie.
In perioada ianuarie - octombrie a anului trecut au intrat in circulatie 100.098 automobile rulate si 259.154 masini noi, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Firmele au renuntat cel mai repede la depozitele bancare în luna octombrie, dar si populatia si-a retras din bani.
In octombrie, economia "la vedere" nu da semne de revenire Desi in octombrie se astepta o revigorare a activitatii economice, cifrele au aratat ca a fost si mai rau decat in lunile anterioare din aceeasi categorie, adica luni de trimestru.
"Impozitul pe profit efectiv platit in octombrie 2011 a fost de 19,5 milioane de lei, cu 27,6% mai mic decat in octombrie 2010, cand fusese de 26,9 milioane de lei.
Din 15 octombrie incepe o noua editie OGRADA: ... Te asteptam in Carturesti Verona intre 15 si 18 octombrie sa te bucuri de toamna si sa-ti faci plinul de carti pentru finalul de an.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
google-analytics.com