Cautare

3189 de rezultate pentru "accident rutier jebel padureni judet timishey1" (4.89 secunde)
Anchetele sociale realizate de primariile din judet au eliminat de pe listele celor care primesc ajutor social aproximativ 3.000 de beneficiari.
Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
Crescatorii de ovine din judet trebuie sa respecte normele europene. ... Crescatorii de ovine din judet sunt obligati sa puna crotalii oilor, inainte sa le vanda. Potrivit evidentelor Oficiului pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (OARZ) Olt, in judet exista aproximativ 85.000 de miei.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Exista posibilitatea impunerii unor restrictii suplimentare ale traficul rutier, cu precadere pentru camioane, pe toate autostrazile din Slovenia.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Constructia Pasajului rutier de pe str.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Desi nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, poluarea fonica rezultata din traficul rutier desfasurat mai ales pe principalele strazi din oras si, in special, la orele de varf, lucru evidentiat si din masuratorile efectuate recent de Agentia de Protectie a Mediului Galati, municipiul nu este unul zgomotos, a declarat Dumitru Nicolae.
Eliminarea rovinietei sau includerea valorii acesteia in pretul motorinei ar dezavantaja transportatorii feroviari si ar mari diferenta dintre tarifele de utilizare a infrastructurii platite de operatorii feroviari si cei rutieri, in defavoarea primilor, sustine Asociatia Industriei Feroviare (AIF).Operatorii feroviari subventioneaza deja, indirect, sistemul de transport rutier, prin accizele aplicate motorinei consumate in tractiunea locomotivelor Diesel, accize care sunt directionate spre intretinerea si modernizarea infrastructurii rutiere si nu catre cea feroviara, arata AIF intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.Totodata, asociatia sustine ca diferentele de tarife ale taxei de utilizare a infrastructurii rutiere si feroviare sunt foarte mari, intr-un raport aproximativ de 1/4 in favoarea celui rutier, iar aceasta diferenta de taxare se reflecta si in tarifele practicate de operatorii feroviari si rutieri.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
In afara acestor obiective generale, care vizeaza toate statele din estul Uniunii Europene, delegatia Romaniei a solicitat Comisiei ca la elaborarea stategiei sa tina cont de cel mai important proiect de infrastructura regionala, care vizeaza direct Romania, respectiv proiectul "Via Carpatia" La 22 octombrie 2010 a fost semnat la Lancut (Polonia) Declaratia "Via Carpatia" privind extinderea celei mai scurte rude de transport rutier de-a lungul axei nord-sud care conecteaza Lituania, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Grecia.
Oprirea productiei la Ford a scazut indicatorii industriei doljene Directia Regionala de Statistica Dolj informeaza ca pe primele 11 luni ale anului trecut, comparativ cu aceeasi perioada din 2010, productia industriala a Doljului a scazut, pe ansamblu, cu 3,7%, dar cele mai mari scaderi s-au inregistrat in industria auto (fabricarea autovehiculelor de transport rutier etc.), care a picat cu exact 99,7%.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
google-analytics.com