Cautare

3189 de rezultate pentru "accident rutier jebel padureni judet timishey1" (3.03 secunde)
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
"Ca si suprafata agricola, Doljul este al doilea judet din tara, dupa Timis", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "Este un judet cu potential agricol foarte mare, potential pe care am putea sa-l valorificam la maximum", a adaugat Popa.
În plus, acesta a declarat ca seceta a afectat si puietii plantati în judet anul trecut de angajatii Directiei Silvice.
Luna trecuta, rata somajului în judet a atins cel mai mic prag din ultimul an si jumatate. ... „O scadere a ratei somajului în judet s-a observat înca din aprilie.
Giurgiu, singurul judet in regres In ultimii ani, rata de promovare oficiala, inainte de contestatii, a scazut de la 69%, in 2010 (ultimul an fara camere video) la 45%, in 2011, apoi 44% in 2012 si, in fine, 55,65% anul acesta.
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. Accidentul in care a fost implicat sotul Andreei Marin Banica a avut loc pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, scrie cancan.ro.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize".
Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier. Conducatorul autoturismului, care nu avea persmis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a fost scos de catre cetatenii din trafic si preluat de echipajul S.A.J.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
google-analytics.com