Cautare

6612 de rezultate pentru "accident rutier jebel padureni judet timis 12 10 2009" (2.65 secunde)
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... - pentru o perioada de 60 de zile, daca titularul permisului de conducere cumuleaza din nou cel putin 15 puncte de penalizare in urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a exercitarii dreptului de a conduce.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
10. ... 12. ... Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... 10. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. 12. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Liviu Popa a fost numit director al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) in octombrie 2009, cand l-a inlocuit in functie pe Ionel Georgescu.
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a dat vineri la ora 10.00 startul in campania electorala pentru Parlamentul European, fiind in fruntea unui pluton de 27 de biciclisti care au plecat din centrul Sucevei spre Vest.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Deputatul Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD Deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD, conform presedintelui social-democrat Victor Ponta. Ponta a mai spus ca alaturi de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judetul Timis.
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
Actiunea de colectare de fonduri a fost organizata sub genericul "Ajutati Banatul!” si, potrivit primarului Iuliu Ilyes, a avut ca motivatie ajutorul substantial acordat satmarenilor in 1970 de banatenii din Timis.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
Captura impresionanta de cereale in judetul Timis. ... "Politistii, in urma unor activitati specifice, au depistat in trafic doua autocamioane, despre care in urma verificarilor s-a constatat faptul ca transportau cereale", a declarat Marinela Apostolache, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
Fondat in Evul Mediu, orasul a fost, pe rand, capitala regala a Ungariei, capitala a comitatului Timis, de sub autoritatea voievozilor Transilvaniei, apoi a fost cucerit de turci si a devenit capitala de pasalac. ... Prima atestare documentara a comitatului Timis este din anul 1175.
Acum, Ottley a realizat doua clipuri de prezentare a judetului Timis. Jurnalistul britanic a ramas impresionat de diversitatea culturala din Timis.
In urma incidentului, Garda de Mediu din Timis a demarat o ancheta. Imaginile au fost surprinse pe un camp din comuna Fibis, judetul Timis, la doar cateva sute de metri de casele locuite din zona.
Peste 70% dintre fermierii doljeni ar putea intra in posesia sprijinului pe suprafata aferent anului 2009, pana la sfarsitul acestui an.
Potrivit Protocolului USL, PSD are dreptul sa propuna 21 de candidati pentru presedintia Consiliului Judetean si 20 de candidati pentru municipiile resedinta de judet. Alianta de Centru Dreapta (PNL - PC) va propune 20 de candidati pentru CJ si 20 pentru resedintele de judet.
google-analytics.com