Cautare

3528 de rezultate pentru "accident rutier jebel padureni judet timis 11 10 2009hey1" (3.95 secunde)
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
De ce in acest proiect de modificare a legislatiei in domeniul rutier nu au fost prinse exceptiile pentru membrii ambasadei americane si puscasii marini americani . ... Pop Napoleon - pe care il cunoasteti - este un pasionat pictor si el a dat tuturor colegilor cate 10-15 tablouri.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... De maine (sambata - n.r.) ora 10 puteti sa-l vizitati.
La ultimul tronson al autostrazii se lucreaza intens si se munceste deja la marcajele rutiere din zona Valea Dacilor - Medgidia, acolo unde este un important nod rutier. ... Cu certitudine, la 30 iunie va fi deschisa circulatia prin nodul rutier de la Valea Dacilor.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
google-analytics.com