Cautare

1527 de rezultate pentru "accident rutier inyre slobozia si drajna 17 01 2010hey1" (3.12 secunde)
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... Traficul intre Cernavoda si Murfatlar se va desfasura pe o singura cale, cu doua sensuri.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Pe langa autostrazi, se mai are in vedere construirea a peste 1.878 km de drumuri expres, 2.854 de drumuri trans regio, 293 km de drumuri euro trans si 67 de variante de ocolire.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Codul rutier s-a modificat din nou.
• Incepand din data de 26 octombrie 2010, ora 20.00, va fi restrictionata parcarea autovehiculelor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Soseaua Kiseleff si de pe traseul de deplasare a manifestantilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT.
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Lichiditatea a fost ajutata de tranzactiile însemnate de pe piata deal cu actiunile Loulis si Amonil Slobozia.
"Investigatia a fost deschisa ca urmare a plangerii depuse de Amonil Slobozia cu privire la posibilitatea existentei unei practici anticoncurentiale in relatiile privind vanzarea-cumpararea de gaze dintre Romgaz si Azomures", potrivit Consiliului Concurentei.
Catedrala Episcopala din Slobozia (Autoare: IRINA STOICA) Aflata in Parcul Tineretului din Slobozia, Catedrala Episcopala a Sloboziei si Calarasilor are hramul Inaltarea Domnului si este cea mai mare constructie religioasa inceputa si terminata dupa caderea comunismului, iar dupa unii a treia ca marime din tara ridicata in perioada respectiva.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
"Am participat cu doua lucrari in acril - un peisaj de iarna (padure) si un peisaj dunarean cu barci specific zonei calarasene.
google-analytics.com