Cautare

1770 de rezultate pentru "accident rutier in prahova" (3.30 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Marian Saniuta a declarat ieri ca retragerea sa de la sefia filialei este un semnal politic in ceea ce priveste comunicarea conducerii centrale cu toate organizatiile din teritoriu.
Consilierul judetean Ion Rotaru a renuntat la calitatea sa de membru PD pentru a se inscrie in PLD, el fiind ales vicepresedinte al filialei Prahova a PLD.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti. Persoana decedata este fiica sefului ISU Prahova.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Adrian Semcu, liderul PNL Prahova, organizatie la care si-a depus dosarul de candidatura pentru Parlament si fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu, sustine ca la cererea sa a fost amanata validarea de catre Delegatia Permanenta (DP) a propunerilor de candidaturi ale organizatiei.
Este vorba de lucrari importante de terasamente precum si de consolidare a versantilor datorate profilului geologic si geotehnic al zonei strabatute de autostrada, lucrari a caror stabilitate este direct influentata de executarea unui sistem vast si judicios gandit si realizat de preluare si indepartare a apelor meteorice sau de infiltratie.In plus, exista o varietate de alte lucrari specifice unui proiect de autostrada, cum ar fi sistemul de monitorizare a traficului, marcaj si semnalizare rutiera, sistemul de apel in regim de urgenta, sistemul ITS (IntelligentTrafficSystem), sistemul de taxare, centrele de intretinere, spatiile de servicii si de parcare.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
google-analytics.com