Cautare

1574 de rezultate pentru "accident rutier in cumpana" (3.85 secunde)
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
Pentru ca, din nestiinta sau din interes meschin, acesta a reusit performanta, care ar trebui notata in Guiness Book, de a da nu mai putin de 15 titluri de proprietate pentru un singur teren! "Cele care sunt suprapuse vor merge in instanta si doar asa se pot aseza lucrurile.
In cursul zilei de ieri, la Consiliul Judetean Constanta, a avut loc ceremonia de semnare a protocolului de infratire intre comuna Cumpana si zona rurala Dobrichha, din cadrul regiunii bulgare Dobrich.
Consiliul Local al comunei Cumpana a organizat ieri, 2 august a.c., semnarea acordului de infratire cu localitatea Akcay din Turcia.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ", pe care o puteti citi in continuare. De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Dumitru Preda, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes inmatriculat in Marea Britanie pe strada Pelendava, la intersectia cu Calea Severinului a virat dreapta, dupa care a pierdut controlul directiei.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati. ... Prima ipoteza a luata in calcul de politisti este ca victima nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
google-analytics.com