Cautare

7788 de rezultate pentru "accident rutier in craiova 23 09 2010 bmw" (2.74 secunde)
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Daca evenimentul de Craciun a costat 69.100 de lei, pentru cel de Revelion, Primaria Craiova a cheltuit 82.906 lei. Spectacolul din seara de Craciun a avut loc la Teatrul Liric "Elena Teodorini", intrarea fiind libera, in limita locurilor din sala.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Peste 100 de milioane de euro vor fi investite in cei aproximativ 500 de kilometri de drumuri din cele doua judete Zecile de milioane de euro puse la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vin prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), cunoscut si sub numele de programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Pe locul secund se situeaza un model fabricat de cunoscutul producator german BMW. Este vorba despre modelul BMW 7 Series Sedan Base care nu poate fi achizitionat pentru mai putin de 75.000 de dolari.
Motorul V10 ce dezvolta 560 CP, evacuarea „racing“, un kit exterior complet nou, sasiu sport si coborât cu 40 mm si jantele Lumma Design impresionante de 21” sunt doar câteva detalii ce caracterizeaza noul CLR 500 RS.Tunerul Lumma Design continua modificarea vehiculelor premium prin adaugarea în colectie a spectaculosului BMW CLR 500 RS, varianta care se bazeaza pe BMW M5.
Alfonso Vergara, un student de 20 de ani, angajat ca reprezentant de vânzari la un hotel, si-a început drumul prin lumea tuning-ului în 2004, când si-a cumparat un BMW 330i. ... Nu dupa mult timp, modificarea BMW-lui a devenit o dependenta.
Studiul a fost efectuat in Germania de firma de cercetare J.D. ... Daihatsu, o subsidiara a companiei japoneze Toyota, s-a clasat in top inaintea "greilor" germani Mercedes-Benz, BMW sau Audi.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
La Craiova au fost inscrise deja in circulatie primele trei autoturisme cu plata nou-introdusei taxe de prima inmatriculare, considerata de UE ilegala. ... Taxa auto de prima inmatriculare in Romania a autovehiculelor de import sau fabricate in tara continua sa bulverseze pe toata lumea.
Desi ar fi putut sa ramana in Occident definitiv, nu a facut-o. ... Institutul de Teatru in 1966, in prezent actor la Teatrul National din Craiova - Ce v-au adus anii de libertate? ... O mica perioada din viata mea, din 1987 pana in 1989, am fost interzis.
google-analytics.com