Cautare

7788 de rezultate pentru "accident rutier in craiova 23 09 2010 bmw" (3.55 secunde)
Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale. Este prima fabrica finalizata pe care un furnizor Ford o anunta in Banie.
Anul acesta, in top sunt Mercedes, Audi si Porche. ... In plina criza, chiar daca muritorii de rand nu si-au mai permis sa isi cumpere masini anul acesta, in Craiova traiesc oameni care au avut privilegiul sa isi cumpere autovehicule de inalta clasa:
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei. In urma incidentului unul dintre soferi a ajuns la spital dar si un pieton. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 10:00.
Statul a pus piciorul in prag in ceea ce priveste ajutorul urias care trebuie achitat catre Ford Romania.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
BMW a dezvaluit detaliile oficiale referitoare la noua serie 3, ale carei vanzari vor fi demarate la inceputul anului viitor. Dupa cum informeaza site-ul autozone.phg.ro, masina va fi prezentata la salonul auto de la Detroit, care va avea loc in ianuarie.
Cele patru cercuri ce identifica brandul Audi ori medalionul BMW sunt simboluri arhicunoscute nu numai in lumea automobilistilor, ci si pentru miliarde de locuitori ai planetei care nu au avut niciodata vreun autoturism propriu.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata. Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata. Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata. Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Doua probleme fundamentale i-au marcat existenta lui A8 pana in momentul de fata. Ele se numesc Mercedes Benz Clasa S si BMW Seria 7.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012. Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978.
Tunerul german AC Schnitzer a marit puterea motorului BMW 1 M de la 340 la 400 CP. BMW seria 1 M coupe modificat de AC Schnitzer vine la Salonul de la Frankfurt.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
google-analytics.com