Cautare

18144 de rezultate pentru "accident rutier in baia mare" (3.14 secunde)
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri. ... Stefan cel Mare Bd. ... Iancu de Hunedoara - Sos Stefan cel Mare.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Vorbea in postarea de ieri despre dragostea pentru natura care este unul dintre elementele de baza pentru a incepe sa-ti creezi o gradina. ... In generozitatea ei natura iti impartaseste dragostea ba, chiar mai mult,darurile ei te ajuta sa-ti depasesti si disconfortul ceat de anumite boli.
Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Paula Seling & Ovi s-au bucurat de succes in Bulgaria, Macdeonia si Turcia. ... In preambulul spectacolului de sustinere pe care reprezentantii TVR, impreuna cu Fundatia Phoenix, cu Radio Romania si cu Adevarul Holding, il pregatesc pentru 15 mai la Sala Radio (spectacol la care vor participa, intre altii:
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Senatorul Trifon Belacurencu publica pe blog articolul ' Strategia UE pentru reteaua trans-europeana de transport (TEN-T) ', pe care il puteti citi in continuare. In cadrul reuniunii de la Varsovia, unde am participat alaturi de delegatia Romaniei, s-a discutat si problema infrastructurii spatiului comunitar.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Monitorizarea traficului a fost efectuata intr-o dimineata a unei zile din mijlocul saptamanii, dar si la inceput de week-end, vineri dupa masa, in special pe arterele de iesire din Bucuresti.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot! ... Ma gandeam sa ma inscriu in TSD Satu Mare ca sa primesc si eu o invitatie.
In premiera, la lucrarile adunarii au fost prezenti cinci ministri democrati ai guvernului Tariceanu. Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, organism infiintat in urma cu 17 ani cu scopul de a sprijini si reprezenta interesele autoritatilor administratiei publice locale.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua datorii, in limita a 183,609 milioane de lei noi (circa 1.836 de miliarde de lei vechi), pe care exploatatiile miniere Minvest Deva, Remin Baia Mare, Cuprumin Abrud si Moldomin Moldova Noua le au catre filiale ale Electrica, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta intocmit de Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
cultura de microalge, care, in plus, asigura o productivitate de ulei 60 de ori mai mare decat rapita. ... Potrivit unor oficiali ai Ministerului Agriculturii, Romania trebuie sa produca cel putin 100.000 de tone de biodiesel, in 2007.
google-analytics.com