Cautare

1901 de rezultate pentru "accident rutier in arges" (4.05 secunde)
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City.
Marcator si in amicalul de marti dupa-amiaza, cu FC Olt Slatina, scor 1-0, Cretu a afirmat ca regreta incidentul si ca spera sa continue la Slatina, contractul sau expirand la finele campionatului. "In fiecare meci in care intru imi doresc sa dau gol.
A construit biserica manastirii Curtea de Arges.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. In zona: in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Argesin cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. ... 'FABC va milita in continuare pentru dezvoltarea si implementarea unui program national de screening pentru cancerul de san.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Sclavi in secolul XXI. Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: Petrisor Cana) Zeci de femei, copii si barbati au fost exploatati, mai bine de 8 ani, in localitatea argeseana Gamacesti.
Apa bruta furnizata catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege (Autor: Cristi Selaru) Apa bruta furnizata de Administratia Bazinala Arges-Vedea catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege, a declarat, luni, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.
Un C.E.C din comuna Mirosi, judetul Arges a fost spart. ... din judetul Arges. Se pare ca acestia au reusit sa intre in sediu fortand usile. ... Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, comisarul Danut Dinu, echipa operativa a politiei se afla la fata locului pentru cercetari.
FC Arges - Sepsi 1-1 Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa 20 Marcatori: Serban 2 / Damascan 76 Echipe de start FC Arges:
FC Arges - Mioveni 1-0 Liga 1 - Sezonul 2021/2022 Etapa 26 Au marcat: ... FC Arges: Greab - Tofan, Dobrsavlevici, Turdai, Musat - Isfan, Meza Colli, Serban, Cr.Tanase - G.Ganea, Fatai Rezerve:
FC Arges - FCSB 1-0 Etapa 29 - Liga 1 Sezon 2021/2022 Marcatori: ... FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Meza Colli, I.
A fost spectacol la meciul dintre FC Arges si FCSB din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, scor 3-2 in favoarea ros-albastrilor.
Un cunoscut editorialist, Radu Paraschivescu, a scris ieri in Gazeta Sporturilor despre "ofensiva Craiovei, clara doar in plan verbal", in care este criticat Adrian Mititelu pentru faptul ca se refugiaza in spatele iubirii pentru Craiova, de unde emite enormitati s.a.m.d.
Superliga, etapa a 6-a Mioveni - FC Arges 0-1 A marcat: ... Alexandru Pelici FC Arges: Straton - Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna - Meza Colli, Nijke - Isfan, Alceus, Bertrand - Garita;
Superliga, etapa a 9-a FC Arges - Hermannstadt 0-1 (0-0) A marcat: Paraschiv 89 FC Arges: Straton - Jakolis, Dobrosavlevici, M.
FCSB - FC Arges 3-2 Superliga, etapa a 12-a Au marcat: ... Nicolae Dica FC Arges: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna - Njike, Alceus - Jakolis, Isfan, Calcan - Garita Rezerve:
Baia Mare - FC Arges 0-0 Cupa Romaniei, grupa D Minaur Baia Mare: ... Mihai Iosif FC Arges: 12. Greab - 2.
google-analytics.com