Cautare

4645 de rezultate pentru "accident rutier in 3101 2010 autostrada" (3.03 secunde)
Dupa ce in ultimii ani lucrarile de constructie a mult-asteptatelor autostrazi romanesti au trenat, fie din cauza unor neintelegeri intre autoritati si constructori, fie chiar din motive de clientela politica, iata ca Guvernul pare a se dezmetici si gaseste ca realizarea unor autorute moderne este strict necesara in conditiile integrarii.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu s-a declarat, joi, in timp ce vizita stadiul lucrarilor la Autostrada Transilvania, de acord cu taxa de autostrada. ... Autostrada este pentru traficul rapid, de marfa si pasageri. Si cred ca ar fi un bun element care sa-i responsabilizeze pe cei care folosesc autostrada".
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Infrastructura rutiera - prioritate a PSD", pe care o puteti citi in continuare.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani". Ministerul Transporturilor a decis sa rezilieze contractul pentru autostrada Cernavoda-Medgidia.
Jurnalul National face inventarul (ne)realizarilor din infrastructura rutiera a Romaniei, intr-un articol intitulat "Autostrada Soarelui: Zero kilometri in trei ani". Puteti citi in continuare articolul mentionat.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
Autostrada Timisoara - Arad: ... Segmentul de autostrada care leaga Timisoara de Arad a fost deschis circulatiei rutiere la aproape 4 ani de la demararea lucrarilor de constructie.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... In ceea ce priveste infrastructura, inca mai avem multe de facut.
Presa informeaza :Boc si Boagiu au inaugurat a doua oara tronsonul Murfatlar - Valu lui Traian din Autostrada Soarelui Constructorul Astaldi a dat in functiune si celelalte doua benzi de pe tronsonul de autostrada cuprins intre Murfatlar si Valu lui Traian.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Varianta finala a Master Planului de Transport prevede construirea a 1.300 de kilometri de autostrada pana in 2030, dublu fata de nivelul stabilit in forma initiala a proiectului.
Inca 37 de kilometri de autostrada au fost dati vineri in folosinta. Astfel, turistii vor putea sa circule pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti pana la Fetesti. Tronsonul a fost inaugurat de premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care au si testat portiunea de autostrada.
Autostrada are o lungime de 44,5 km, din care 12,25 km reprezinta lungimea variantei de ocolire Arad si 32,25 km reprezinta lungimea autostrazii care leaga orasele Arad si Timisoara.
Ce autostrazi au promis si cati bani au pus in buget pentru ele. Bugetul de investitii al CNADNR este anul acesta similar celui din 2010.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean. Potrivit ministrului Anca Boagiu, lucrarile vor fi incheiate in 2013.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. ... Niciunul nu isi recunoaste sensibilitatea si promoveaza proiectul unei anumite autostrazi in numele cererii de trafic care ar exista pe ruta respectiva.
google-analytics.com