Cautare

4848 de rezultate pentru "accident rutier in 29 08 2010 in sibiu" (3.30 secunde)
Actionarii Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat, vineri, introducerea unui sistem alternativ de tranzactionare (ATS), alaturi de piata spot, la vedere, care ar putea deveni functionala in prima jumatate din 2009.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Evenimentul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu. SIBIU, hai sa facem istorie! RPG Security asigura paza si protectia celui mai mare concert din Romania " Forza ZU " sambata, 23 mai, orele 15.00, in Piata Mare din Sibiu.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
pentru ca CNADNR arunca banii pe sosele fara miza in creierii muntilor", pe care o puteti citi in continuare.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
google-analytics.com