Cautare

4845 de rezultate pentru "accident rutier in 16 01 2010 botosani" (5.46 secunde)
Desi liderii Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR au decis, la sfarsitul anului, ca numirea prefectilor sa se faca pana la 10 ianuarie, partidele aflate la guvernare au inceput deja sa emita pretentii in unele judete.
Plec pentru ca in aceste conditii eu nu mai am nici un fel de autoritate in partid ", si-a explicat gestul parlamentarul botosanean chiar in momentele in care isi scria demisia.
Marea parte a acestora pleaca de la dorinta conducerii Prefecturii ca toate actiunile de colectare a banilor si bunurilor materiale sa fie coordonata de aceasta institutie, iar transporturile catre zonele calamitate sa fie facute sub forma unui convoi al judetului Botosani.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala. Aceasta este concluzia la care au ajuns politistii botosaneni care au anchetat jocul ce s-a desfasurat in judet.
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
Copilarie in singuratate: Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect care, in ultimele luni, a captat atentia mass-mediei si a opiniei publice.
Ar fi trebuit in numarul de astazi sa evocam evenimentele din decembrie a89. De-a lungul anilor am povestit ce s-a intimplat atunci in Botosani si mai ales in tara, pentru ca la Botosani nu s-a intimplat nimic.
In ultimii cinci-sase ani, unul din ziaristii de la Monitorul era poreclit "specialistul in Cuciureanu ". Nu a fost acelasi, s-au mai schimbat in timp, insa cu multa munca si perseverenta, fiecare din ei, a reusit sa scoata la iveala itele si afacerile incilcite ale respectivului.
In fiecare zi, 3000 de romani sint intorsi de la granita ca nu au actele in regula. Probabil inca pe atitia au acte in regula si pleaca la muncit in strainatate. Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat.
Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput. ... Meritul revine conducerii clubului sportiv, actionarilor, adica lui Cornel Svaiter de la Voronskaya, Valeriu Iftime de la Elsaco si executivului primariei care au inteles ca municipiul Botosani trebuie promovat si altfel.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani: ... Roman I rezumat cfr fc botosani, rezumat cfr fc botosani 1-1, gol deac, gol dican,
Este riscant, in ziua de azi, sa scrii ceva despre Eminescu. ... Eminescu a fost botezat in fel si chip: Luceafarul sau Poetul Nepereche sau altfel, tot superlativ, in functie de cit de mare a fost admiratia sincera a exegetilor pentru opera celui nascut la Botosani.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Profitul consistent din afacerile cu tigari de contrabanda le face cu ochiul din ce in ce mai mult angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
google-analytics.com