Cautare

4943 de rezultate pentru "accident rutier in 10 10 2009 covasna" (2.95 secunde)
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) va incepe in martie strangerea de semnaturi pentru inregistrarea unui partid politic maghiar, care se doreste a fi o alternativa la UDMR.
PNL Covasna are de sambata un presedinte, dupa ce timp de sase luni a avut doar o conducere interimara.
Presedintele executiv al Organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca filiala pe care o reprezinta cere Ministerului Administratiei si Internelor sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul judetului, Gyorgy Ervin, pe care il acuza de nerespectarea legilor.
Organizatia PRM Covasna, sustinuta de conducerea centrala a partidului, solicita suspendarea din functie a prefectului Gyorgy Ervin.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a anuntat ieri ca in sedinta comuna de trei ore de astazi a celor doua guverne ale Romaniei si Ungariei se vor lua decizii si se vor stabili masuri in probleme de infrastructura, de protectia mediului, de invatamant si de cultura.
UDMR nu va iesi de la guvernare chiar daca Statutul minoritatilor nationale nu va fi adoptat in Parlament. Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, se declara convins ca Statutul va fi votat cu tot cu articolul referitor la autonomia culturala.
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Conducerea UDMR Covasna nu exclude posibilitatea unei colaborari pe plan local cu organizatia judeteana a Partidului Liberal Democrat.
Reprezentantii PCM si ai UDMR s-au inteles joi seara, la Targu Mures, dupa circa cinci ore de discutii, asupra candidaturii sub sigla UDMR, insa numarul mandatelor pentru civici ramane in discutie, uniunea asteptand un raspuns, vineri, la Cluj-Napoca, privind oferta pe care le-a facut-o acestora.
Presedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, intentioneaza ca in cursul saptamanii viitoare sa discute cu parlamentarii UDMR pentru a sprijini ideea amplasarii steagului secuiesc in Parlament si in toate institutiile unde secuimea este reprezentata.
Romanii care doresc sa beneficieze de un sejur de 6 - 10 zile de refacere si intretinere a sanatatii pot opta pentru oferta Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, care a lansat programele O saptamana de refacere”, Hai la bai!”, Decada balneara” si Wellness balnear”.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier. In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
google-analytics.com