Cautare

4617 de rezultate pentru "accident rutier in 08 12 2009" (2.83 secunde)
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. Fabricii, se afla in impas din cauza firmelor care executa lucrarile.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Eliminarea rovinietei sau includerea valorii acesteia in pretul motorinei ar dezavantaja transportatorii feroviari si ar mari diferenta dintre tarifele de utilizare a infrastructurii platite de operatorii feroviari si cei rutieri, in defavoarea primilor, sustine Asociatia Industriei Feroviare (AIF).Operatorii feroviari subventioneaza deja, indirect, sistemul de transport rutier, prin accizele aplicate motorinei consumate in tractiunea locomotivelor Diesel, accize care sunt directionate spre intretinerea si modernizarea infrastructurii rutiere si nu catre cea feroviara, arata AIF intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.Totodata, asociatia sustine ca diferentele de tarife ale taxei de utilizare a infrastructurii rutiere si feroviare sunt foarte mari, intr-un raport aproximativ de 1/4 in favoarea celui rutier, iar aceasta diferenta de taxare se reflecta si in tarifele practicate de operatorii feroviari si rutieri.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Senatorul Trifon Belacurencu publica pe blog articolul ' Strategia UE pentru reteaua trans-europeana de transport (TEN-T) ', pe care il puteti citi in continuare. In cadrul reuniunii de la Varsovia, unde am participat alaturi de delegatia Romaniei, s-a discutat si problema infrastructurii spatiului comunitar.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. Ideea realizarii acestui drum a fost lansata de Toni Grebla chiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2008.
Solutia lui Dragnea pentru construirea unui tunel prin Carpati Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era "cocotat" pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca "ne ajuta Dumnezeu".
Aceasta tehnologie se dovedeste a fi o solutie optima pentru rezolvarea problemelor de infrastructura rutiera din localitati si nu numai, putand fi utilizata la fel de eficient si in cazul drumurilor comunale, judetene si nationale.
Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... I.C.Bratianu In perioada 07-17.04.2017, intre orele 10.00-22.30, in Piata Constitutiei va avea loc evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Monitorizarea traficului a fost efectuata intr-o dimineata a unei zile din mijlocul saptamanii, dar si la inceput de week-end, vineri dupa masa, in special pe arterele de iesire din Bucuresti.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
google-analytics.com