Cautare

4951 de rezultate pentru "accident rutier in 07 10 2009 prahova" (2.96 secunde)
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
PNL Prahova acuza PD ca le-a racolat primarii si consilierii. ... la nivelul judetului Prahova. Intr-un comunicat dat ieri publicitatii, presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, sustine ca este vorba despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD".
Liberalii din Prahova au decis sa nu-l sanctioneze pe Dinu Patriciu pe motiv ca declaratiile omului de afaceri referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD au fost facute in nume personal si nu in numele filialei.
Conducerea filialei Prahova a decis luni seara sa nu il sanctioneze pe Dinu Patriciu, motivand ca nu ar exista motive in acest sens. Afirmatiile fostului presedinte al organizatiei, referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD, au fost facute in nume personal, sustine conducerea filialei Prahova.
PD-L Prahova a castigat noua din cele 17 colegii din judet, alte cinci revenind PSD si trei PNL, potrivit datelor finale transmise de Biroul Electoral al Circumscriptiei 31 Prahova. Doar doi candidati au reutit insa sa obtina peste 50% din voturile alegatorilor din colegiile in care au candidat.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Dumitru Preda, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes inmatriculat in Marea Britanie pe strada Pelendava, la intersectia cu Calea Severinului a virat dreapta, dupa care a pierdut controlul directiei.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ", pe care o puteti citi in continuare. De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Acum un an a facut un accident vascular cerebral. L-am gasit cazut in casa. ... Adevarul de Targoviste da mai multe amanunte in articolul intitulat:
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
google-analytics.com