Cautare

4943 de rezultate pentru "accident rutier in 04 12 2009 bistrita" (3.37 secunde)
Presedintele Organizatiei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei care vor candida din partea formatiunii pentru un mandat de deputat sau senator vor trebui sa contribuie financiar in campania electorala, iar banii vor fi dati inainte.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD Bistrita-Nasaud, ca noua Constitutie va trebui sa prevada ca parlamentarii pot fi revocati din functie.
PSD are nevoie de mai multa consecventa, iar aceasta caracteristica o poate invata chiar de la presedintele onorific al partidului, Ion Iliescu, a declarat vineri seara Victor Ponta, in calitate de invitat la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
Mii de simpatizanti ai PSD au protestat sambata 12 iunie 2010 impotriva masurilor antiumane luate de Guvernul Basescu-Boc. Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
In preajma ministrului demisionar Nelu Ioan Botis s-a format, de-a lungul timpului, o adevarata pepiniera de afaceri pe zona selectiei, plasarii si reconversiei fortelor de munca.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Lenes, harnic, eu nu sunt hot" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti la Bistrita, in cadrul unei reuniuni a alesilor locali USL din judetul Bistrita-Nasaud, ca actuala putere este "scoasa din minti" de faptul ca liderii USL au o relatie personala buna, ceea ce explica calificarile de tipul "imatur" pentru Victor Ponta si "lenes" pentru sine, atribuite de liderii PDL.
Va fi mai mare decat FSN in 1990 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca USL va beneficia in urma alegerilor parlamentare de cea mai larga majoritate in Legislativ, chiar mai mare decat cea de care beneficia FSN in 1990.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Toate cabanele de vanatoare din Bistrita-Nasaud ale Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva au fost inchiriate pentru noaptea de Revelion, anunta Mediafax.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
Aceste proiecte vor fi propuse spre contractare la Autoritatea de Management POR - Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, dupa verificarea proiectelor tehnice, care urmeaza sa fie depuse in maximum sase luni de la decizia CRESC.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare.
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura. ... Am renuntat la job ca sa lucrez in domeniul culturii si m-am axat pe acest lucru.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo. ... La standul nostru puteti degusta si icre, dar si produse de vanat, pastrav afumat, zacusca cu pastrav afumat, pastrav in sos tomat.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Se intampla prin 2008-2009. Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut: ... Dupa replicile de deschidere, Adrian Nastase s-a ocupat prioritar de actuala putere, aruncand in carca acesteia toate relele si nereusitele.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... - pentru o perioada de 60 de zile, daca titularul permisului de conducere cumuleaza din nou cel putin 15 puncte de penalizare in urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a exercitarii dreptului de a conduce.
google-analytics.com