Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier calarasi in 23 08 2010" (5.19 secunde)
Judetul Calarasi. In cadrul proiectului s-au stabilit 4 trasee de cicloturism, care se adreseaza atat ciclistilor de sosea, cat si ciclistilor amatori de offroad, dar si un traseu de pescuit pentru a promova frumusetile Dunarii in judetul Calarasi.
ADEVARUL / Discutii privind cooperarea transfrontaliera cu ambasadorul Republicii Bulgaria, aflat in vizita pe malul Borcei DUNAREA NU NE DESPARTE, CI NE UNESTE! - Acesta este sloganul dupa care se ghideaza autoritatile calarasene si cele bulgare in dezvoltarea relatiilor cu privire la cooperarea transfrontaliera.
Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Presedintele PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata intr-o clinica privata din Brasov. ... Constantin si Elena (Volna) din Calarasi. In urma cu trei ani medicul stomatolog Dan Eugen Cristodor era ales presedintele Organizatiei Municipale a PSD Calarasi, in locul lui Stefan Ion.
ADEVARUL DE CALARASI informeaza: ... In cladirea monument istoric se vor tine cursuri pentru studenti (Autoare: ... - Reabilitarea cladirii Prefecturii Calarasi este unul din obiectivele mele prioritare. Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale.
Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
Balant Prest SRL Calarasi face curatenie in curtea Prefecturii. Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: ... Crescute haotic, mai mari decat gardul, acestea ofereau o imagine dezolanta asociata cu sediul in ruine al Palatului Prefectural.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Actualitatea de Calarasi informeaza:
Recent, la sectia de etnografie a Muzeului Dunarii de Jos, a avut loc o intalnire prilejuita de cercul pedagogic intitulat "Educatia copilului in spiritul valorilor nationale", la gradinita cu program normal nr. 7 din Calarasi.
In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice:
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Dumitru Preda, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes inmatriculat in Marea Britanie pe strada Pelendava, la intersectia cu Calea Severinului a virat dreapta, dupa care a pierdut controlul directiei.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati. ... Prima ipoteza a luata in calcul de politisti este ca victima nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
google-analytics.com