Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier calarasi in 12 05 2010" (2.74 secunde)
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
Calarasi.
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Un jurnalist din Calarasi - Pirloaga Marian - semneaza un articol bizar in publicatia online Atitudinea din Calarasi, intitulat: ... Turnul de apa din Calarasi, aflat in conservare, deschide ochii pentru afaceri de reabilitare, Primariei Calarasi.
Actualitatea de Calarasi informeaza: Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... 5 filme au fost inscrise la concursul Calarasi/Acasa:
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Pe Facebook a aparut un text despre alegerile din Calarasi, pe care il reproducem in continuare. De ce Calarasiul este o mica pata galbena in marea rosie din sudul tarii Sa nu ne mintim:
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. A obtinut, pe teren, 22 de victorii (alte 3, toate in primavara, prin neprezentare), 7 remize si 4 infrangeri.
Observator de Calarasi inforeaza:
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii. ... Din presa mai aflam ca in curand vor incepe lucrarile la podul Macin-Braila.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Portile orasului In oras se intra cum e si firesc pe o poarta, fie si imaginara.
Primaria Municipiului Calarasi organizeaza sambata 01.07.2017, intre orele 07.00-15.00, o serie de activitati prilejuite de sarbatorirea ZILEI DUNARII - editia 2017. Evenimentul se va desfasura in Parcul Central al Municipiului Calarasi. Si in acest an maestrul Ivan Patzaichin va fi prezent printre calaraseni.
Doi calaraseni talentati care isi iubesc orasul de suflet (reporterul Nelu Balasa si artistul Jimmy Stanescu) au surprins cu aparatul de fotografiat cateva instantanee din cea mai generoasa zona a orasului Calarasi: ... cladirea fostului cinematograf Victoria, Capitania Portului Calarasi si Gara fluviala.
Realitatea din Calarasi informeaza: Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Conform presei bulgare, autoritatile din cele doua tari au in vedere mai multe amplasari: intre Silistra si Calarasi, intre Nicopol si Turnu Magurele, Oriahovo si Bechet sau chiar langa Podul PrietenieiGiurgiu-Ruse, pentru a decongestiona traficul de pe acesta.
El se adreseaza nu doar iubitorilor valorilor de patrimoniu national, ci tuturor celor care stiu ca lipsa de interventie, ori interventia greoaie in cazul unor cladiri importante poate duce la distrugerea acestora!
Puteti citi in continuare acest text, in care autorul vorbeste despre un proiect minunat al unui serial in spatiul virtual, dedicat orasului sau de suflet, asezare in care si-a petrecut 55 de ani din viata si de care sunt legate importante realizari din prodigioasa sa cariera de profesor, istoric si om politic.
google-analytics.com