Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier calarasi in 08 2010" (6.62 secunde)
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ", pe care o puteti citi in continuare. De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
Puteti citi in continuare articolul intitulat: O cetate veche de 1000 de ani descoperita in anul 1955 in mijlocul Dunarii:
Sorin Oprescu a declarat in fata calarasenilor ca se simte pregatit sa intre in lupta si a precizat ca mai este putin timp pana cand va anunta decizia finala privind intrarea in cursa prezidentiala.
A trecut oarecum neobservata stirea conform careia Traian Basescu a plans si pe malul Borcei, la Calarasi. Zilele trecute, Traian Basescu a vizitat in mod oficial pentru prima data in mandatul sau judetul Calarasi, la invitatia a doua autoritati publice locale.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Confruntarea s-a dat intre Marian Dinulescu, actualul presedinte al organizatiei PDL Calarasi, si Stelian Fuia, deputat PDL in Colegiul 4, acesta din urma castigand alegerile. Dinulescu a obtinut 95 de voturi, restul pana la 252 fiind in favoarea lui Fuia.
Investitori romani si bulgari, cu ochii pe viitorul podul peste Dunare Calarasi- Silistra Vestile bune despre viitorul pod peste Dunare vin si de la Calarasi, dar si de la Sofia. Proiectul complex se afla in atentia unor investitori romani si bulgari.
Investitii de 180 de milioane euro si afaceri in crestere. Saint-Gobain Glass Romania, liderul pietei locale de sticla, a realizat, in cei 10 ani de la intrarea pe piata locala, investitii de cca.
Meciul Dunarea Calarasi - FCSB va fi primul disputat in nocturna din istoria orasului! Presedintele clubului Dunarea Calarasi, Florin Brisan, a anuntat ca meciul cu FCSB, din Cupa Romaniei, se va disputa in nocturna.
JURNALUL DE CALARASI: ... DOUA BATAI DE JOC- CINEMA VICTORIA SI CINEMA ORIZONT Autoritatile locale din Calarasi nu au profitat de oportunitatile pe care le-au avut in legatura cu cinematografele din Calarasi.
Actualitatea de Calarasi: Cladirea fostului cinematograf Victoria va fi preluata de Primaria Calarasi (Autoare: Monica Ghiorghe) O adevarata bijuterie arhitectonica a orasului de pe malurile Borcei, altadata, cladirea fostului Cinematograf Victoria zace acum in paragina.
Pe Facebook a aparut o stire despre o veche cladire din Calarasi - Turnul de Apa. Municipiul Calarasi este un oras relativ sarac in vestigii istorice urbane.
Observator de Calarasi informeaza: ... Evenimentul a avut loc in cadrul Muzeului Municipal Calarasi. ... - Aceasta carte este una oarecum in premiera. ... Adevarul este un principiu pe care ar trebui sa il respectam cu sfintenie, in toate domeniile vietii sociale.
Observator de Calarasi informeaza: De-a pururea tanar, Calarasi, placheta aniversara a Cenaclului Literar - Artistic Phoenix (Autoare: Ioana Calin) Cu ocazia implinirii a 422 de ani de atestare documentara a municipiului Calarasi, membrii Cenaclului Literar - Artistic Phoenix au editat placheta De-a pururea tanar, Calarasi.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii. Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro. ... 1903, Calarasi - d.
google-analytics.com