Cautare

4789 de rezultate pentru "accident rutier calarasi in 06 06 2010" (2.73 secunde)
Oamenii povestesc ca astfel de situatii ar fi numeroase printre legumicultorii din zona comunei doljene Calarasi, dar si prin localitatile mai apropiate de Craiova.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
ROMANIA-ISRAEL in 10.04.2016 , ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi O veste senzationala pentru iubitorii handbalului calarasean: conform EHF si FRH meciul ROMANIA-ISRAEL se joaca in SALA POLIVALENTA CALARASI !
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: pancarte, costume nationale, elevi pusi in primele randuri. Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Atitudinea din Calarasi informeaza: ... Clasamentul l-am realizat in ordinea performantei, descrescator. ... Initiative legislative (19) Declaratii politice (6) Interpelari (1) Luari de cuvant in plen (5) Motiuni (1) 2.
Ministerul Integrarii Europene (MIE) a lansat miercuri, la Calarasi, prima sesiune de depuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria, destinata proiectelor mici.
Adevarul de Calarasi : ... Conform declaratiilor presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu, studiul de fezabilitate a fost reluat, fiind reactualizat.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... In acest articol este dezvaluita o anomalie:
Or, dupa cum este cat se poate de vizibil, ministrul agriculturii numai ca nu iese in teritoriu nu poate fi acuzat, cea mai mare parte a timpului sau de lucru fiind impartita intre obligatiile europene si vizitele de lucru la obiectivele importante din tara.
Primaria municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi invita calarasenii la "Sarbatoarea Dunarii", duminica,17 august, in Parcul Central, Parcul Dumbrava si pe bratul Borcea.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. Partida de la Calarasi a inceput anost. ... Cioinac a primit al 2-lea galben si i-a lasat pe ieseni in 10.
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
DUNAREA CALARASI - FCSB 1-1 /Ambulanta pe teren, scandal intre Alexa si Hategan si lovitura de pedeapsa neacordata! Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. ... Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6.
Iata ce scrie mai pe larg despre el insusi Cosmin Sutu, cel care a castigat de doua ori un premiu la concursul CALARASI ACASA, organizat de Primaria municipiului: prima data in anul 2014, iar a doua oara in septembrie 2017, cu filmul DIN DRAGOSTE PENTRU CALARASI.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
La Calarasi s-a inaugurat azi, 7 Aprilie 2016, prima moschee din oras. Este un eveniment istoric, deoarece la Calarasi, in ciuda faptului ca exista de sute de ani o comunitate musulmana, nu a existat niciodata o moschee.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
google-analytics.com