Cautare

11383 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti antiaeriana" (3.17 secunde)
Un lucru nemaiintalnit pentru o statie de metrou din Bucuresti il reprezinta parcarile de pe laturile statiei-depou, de tip park & ride.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
Dragos de 43 de ani din Bucuresti, a condus un autobuz, pe bd. ... Ilie de 30 de ani din Bucuresti. Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V.
Premiul Mare pentru Literatura al Fundatiei Crescent, Bucuresti i-a revenit poetului Grigore Vieru.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe B-dul Constantin Brancusi dinspre Str. ... Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M. ROXANA de 35 de ani din Bucuresti si ranirea grava a lui A.
Niculae de 43 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia Logan pe sos. Bucuresti-Ploiesti dinspre aleea Privighetorilor catre Otopeni. ... Gheorghe de 38 de ani, din Bucuresti. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Madalin de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Focus pe bd. ... Ahmad de 19 ani, din Bucuresti. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. ... Luay ambii de 19 ani, din Bucuresti.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Mai exact, pe terenul respectiv se afla Unitatea Militara Antiaeriana a MApN. ... Exproprierile costa mai mult decat lucrarile de constructie Potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, intreaga lucrarea va costa 60 milioane euro (cu TVA).
Desi nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, poluarea fonica rezultata din traficul rutier desfasurat mai ales pe principalele strazi din oras si, in special, la orele de varf, lucru evidentiat si din masuratorile efectuate recent de Agentia de Protectie a Mediului Galati, municipiul nu este unul zgomotos, a declarat Dumitru Nicolae.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi. ... Iar noaptea in Bucuresti valorile de trafic sunt comparabile cu cele de la 12.00 ziua.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... La categoria Cea mai buna actrita in rol secundar concureaza Mirela Oprisor (Acasa la tata), Mihaela Sirbu (Aferim!), Olimpia Melinte (Bucuresti Non-Stop), Dorina Lazar (Bucuresti Non-Stop) si Tatiana Iekel (Un etaj mai jos).
google-analytics.com