Cautare

11363 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (3.13 secunde)
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va demara procedura de executare silita impotriva a 11 societati galatene.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
PETRICA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un motociclu marca Yamaha, pe Soseaua Viilor dinspre Str. ... MARIA de 84 de ani din Bucuresti, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal in dreptul scarii nr.
CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
MARICEL de 52 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe sos. ... DOINA, de 51 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
Nicolae de 28 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe Calea Dudesti dinspre sos. ... Vasile de 66 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Nicolae de 19 ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Mariana de 61 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe marcaj pietonal la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 13:25, C. FLORENTINA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str.
PAUL de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Ferentari dinspre bd. ... IOANA de 72 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
BOGDAN de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Honda, pe str. ... MARIA de 26 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii, de la dreapta catre stanga in sensul de mers al autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11:30, D. IOAN de 50 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe Str. ... NUTA de 57 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar pe marcajul trecere pentru pietoni.
SORIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault, pe str. ... Gheorghe de 78 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta, pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
La data de 1 februarie 2011, in jurul orei 11:30, S. TRAIAN de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Seicento, pe bd.
CECILIA de 39 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Hyundai, pe Calea Rahovei dinspre sos. ... Petra de 87 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal si la culoarea rosie a semaforului electric.
MIHAI de 35 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe bd. ... 119 a accidentat grav un copil de 12 ani, din Bucuresti, care traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Simona de 20 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. ... Elena de 59 de ani, din Bucuresti, care a ramas internata la spital.
DANIEL de 39 de ani din Bucuresti, a condus un tramvai, pe Bd. ... ELVIRA de 74 de ani din Bucuresti, pasagera, s-a dezechilibrat si a cazut, accidentandu-se grav.
Un taximetru si un autoturism s-au ciocnit frontal pe Splaiul Independentei, in apropiere de intersectia cu strada Virtutii, sens Pod Grozavesti, zona Sema Park (fosta uzina Semanatoarea), potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti.
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. ... MARIANA de 56 de ani din Bucuresti, care se afla pe partea carosabila a str.
google-analytics.com