Cautare

11355 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (3.97 secunde)
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu.
Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din cauza soselei umede si vitezei.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Din accident a rezultat ranirea grava a biciclistei care a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Echipamentul complet si casca de protectie au fost cele care l-au salvat pe Marian Ionescu de la un accident tragic.
Accident teribil in Ungaria: ... Dintre cei decedati, 11 sunt adulti si 3 copii intre 7 si 14 ani. Doi dintre pasageri au scapat, dar sunt grav raniti si sunt internati in spital.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
google-analytics.com