Cautare

13984 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 12 11 2009" (3.76 secunde)
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... La finele lui septembrie 2011 a fost deschisa traficului si cealalta cale de mers, astfel ca pe autostrada s-a putut circula pe patru benzi - catre Constanta si catre Bucuresti.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... UPDATE Emisiunea Cronica Carcotasilor dureaza de 11 ani de zile.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
google-analytics.com