Cautare

18138 de rezultate pentru "accident rutier baia mare" (3.30 secunde)
Johannes Van Heerden (Stiinta Baia Mare), 6. ... Samoa Luke (Stiinta Baia Mare), 11. ... Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), 18. Alexandru Tarus (Beziers), 19.
Martisoare romanesti a fost prezent cu un stand de martisoare inedite, create manual de Ileana Horoba din Baia Mare. ... Din timpul studentiei venea si dupa ce m-a cunoscut pe mine, vin eu, pentru ca suntem din Baia Mare.
Paul Seling a luat la tinta de curand fatada Muzelului de Mineralogie Victor Gorduza din Baia Mare, pe care a umplut-o cu post-it-uri de culoare roz.
Daca as fi din Baia Mare si cineva mi-ar bloca acum rotile la masina, nu as plati nicio amenda. ... Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare. ... primarul din Baia Mare a incercat sa le boicoteze lansarea candidatilor la Primarie.
Baia Mare - FC Arges 0-0 Cupa Romaniei, grupa D Minaur Baia Mare: Costache - Alexe, Lazar, Mondragon, Simion - Gheba, Donca - Ciocan, Stanescu, Chinde - Stanciu Antrenor:
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Al doilea proiect priveste modernizarea a patru kilometri de drum judetean in localitatea Baia de Arama - Mehedinti. ... Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
Chiar daca la inceput iti va parea stresant, cu timpul cel mic se va obisnui cu noua experienta, tu vei fi mai sigura pe tine, iar baia va deveni un moment de placere si relaxare pentru amandoi.
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers. Acesta pasaj face parte dintr-un proiect mai mare privind realizarea Nodului Intermodal Razoare - Calea 13 septembrie.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
google-analytics.com