Cautare

20327 de rezultate pentru "accident rutier baia mare 15 09 2009" (3.82 secunde)
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
Presedintele Consiliului Executiv al PC, Codrut Seres, a declarat, marti, ca nu s-a inscris in competitia pentru functia de presedinte al partidului, pentru ca intentioneaza sa candideze pentru postul de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale din acest an.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri la Baia Mare cel de-al 65-lea magazin din Romania, in urma unei investitii estimate la circa 1,5 milioane de euro, a anuntat compania.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
Disputele si acuzele au evoluat insa pe fondul unei cresteri economice evidente, desi bazate in mare parte pe consum. ... Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
Basescu, in zonele calamitate Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a ajuns duminica seara la Baia Borsa, unde inundatiile au creat mari pagube, si a dat asigurari ca Executivul va acorda fonduri pentru refacerea infrastructurii rutiere afectate de ape si pentru despagubirea oamenilor.
In urma unor actiuni informative si de monitorizare, ce s-au derulat pe parcursul mai multor zile, politistii de frontiera mehedinteni impreuna cu ofiteri din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au stabilit ca, in noaptea de 5 spre 6 august, doua persoane din Craiova urma sa efectueze un transport ilegal de tigari pe ruta Baile Herculane - Baia de Arama - Targu Jiu - Filiasi - Craiova.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
google-analytics.com